• 5988
    insanın önce ne istediğine karar vermesi lazım. insanın önce bir dik duruşa sahip olması lazım. tudor'u beğenmiyor musun güzel taraftarım? oynadığımız her maçta tudor istifa diye bağırmazsanız insan değilsiniz. ha tudor'u beğeniyor veya takımda kalmasını istiyorsanız da bir maç adına tezahürat yapıp iki hafta sonra adamı ıslıklayamazsınız.

    dik durun kardeşim ya, tudor'u beğenmiyorsan izahını yap, eleştirilerine devam et. maça gittiğinde de ıslıkla, protesto et. istifa diye haykır. yap bunu gerçekten. ama gözünü seveyim galatasaray taraftarı,
    ne istediğinize artık karar verin.

    bundan kaç hafta önce linnes'in yedek bırakılmasını protesto edip latovlevici gibi ağzı var dili yok bir insanı ıslıkladınız, üstelik takım galipken. aradan sadece iki hafta geçmiş ve iki haftadır oynayan linnes hata yaptığında homurdanıp protesto ediyorsunuz. yahu kim oynasın o zaman? ne yapsın bu teknik heyet kardeşim? ha iki oyuncu da kötü performans sergiliyor olabilir. sonuçta ikisinden biri iyi oynayacak diye bir kural da yok ancak elindeki tüm sol bekleri ıslıklayarak bir yere varamazsın. amaç yok ortada. ne yapıldığı, ne yapılmak istendiği bilinmiyor.

    maçın başında tudor'u ıslıklıyorsun. maç başladıktan golleri yiyene kadar en ufak protesto etmiyorsun, golleri yiyince ki muslera ve maicon sağolsun yedirdiler, hop ''tudor istifa''. ya adamı beğenmiyorsan gitmesini istiyorsan maç berabereyken istifaya davet etsene. ortada bir fikir, amaç yok. irade yok. mantık yok. tamamen gelişigüzel, içgüdüyle hareket eden bir topluluğa dönüşmüş bu taraftar. derdiniz hocaysa neden öne geçince de istifa demiyorsunuz?

    yakışmıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın