resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1963
    (bkz: 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçı)'ndan sonra kendisi hakkında yanıldığımı, o günden sonra hep o standartta ve üstünde oynayacağını düşünmüştüm ama ne yazık ki beklentilerimizin yanından bile geçemedi. 10 milyon euro'ya yakın para verdiğimiz adam duran top kesmek dışında bir numarasını gösteremedi.
    önce ben de vurdumduymaz değil sakin diyordum ama yok ya bildiğin umursamaz tavırlarla dolaşıyor sahada.
    ayrıca saçma sapan istatistiklerle övme işinden de vazgecilsin artık. isterse hiç şut pası vermesin ama sahada o isteğini, oyununu görelim.
    bir de sneijder'i küçük maçlarda istatistik kasıyor, büyük maclarda kayboluyor diye eleştirdiniz, simdi ise belhanda'yı "küçük" maçlardaki oyunu üzerinden savunanlar var, ki bu da iki yüzlülüktür bence. sneijder defteri kapandı, geriye dönüp durmak hoş değil biliyorum ve bu yüzden bu konu hakkında bir şey yazmadım bugüne kadar ama arada resmen bir tutarsızlık var.

    ndiaye'yi falan geçin, kendisi yerine linnes oynasa daha fazla katkı vereceğinden adım gibi eminim. bir 10 numara bu kadar korkak oynamaz. ama gerçi kendisi 8.5 numaraydı ve şut pası veriyordu, pardon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın