• 1
    2017 birleşik krallık çeyrek final maçı.

    dünkü sunny akani maçında ara ara peter ebdon'a, ara ara rory mcleod'a, ara ara 16 yaşındaki haline bağlayan ronnie o'sullivan bu maçta gayet güzel oynuyor. kendini bulmuş biraz, ancak çok ekonomik oynuyor. tempoyu çok yükseltmeden, rakibini uyandırmadan maçı kazanmaya çalışıyor.

    martin gould cephesinde ise işler yolunda değil. martin gould her zamanki gibi cesur, her zamanki gibi pot deniyor, ancak masaya gelemiyor fazla. zaten 3-0 da geriye düşmüş durumda. martin'in masaya gelmesi, ronnie karşısında da çok daha dikkatli olması lazım. ronnie bugün fırsat buldu mu kaçırmadı. ronnie'yi ekonomik oynuyor ise ağır ve temposuz bir oyunla iyice ağırlaştırmak mantıklı olabilir. dün sunny akani bu oyun yavaşlatma işini harika yaparak güzel işler yapmıştı.

    sözün özü, 11 frame üzerinden oynanan maçı 6 olan kazanacak ve ronnie ekonomik oyununa rağmen hızla 3-0'a getirdi oyunu.
    umarım gould biraz daha rekabetçi ancak dikkatli olabilir, dünkü sunny akani-ronnie o'sullivan maçı sonrası rekabetin tadına alıştık.

    martin gould yakaladığı şansa sıkı sıkı tutundu ve oyunu 3-1'e getirme imkanı yakaladı. sahiden çok sıkı tutundu bu şansa ama ronnie güzel bir uzun pot şansı yakaladı ve sonrasında masayı süpürerek durumu 4-0'a getirdi. ronnie ile gould 4. frame'de müthiş güvenli vuruşlar yaptı. ama gould'un bıraktığı yarım şansı ronnie değerlendirdi, bahsettiğim uzun potla birlikte de masanın işini bitirdi. durum 4-0.

    dördüncü frame'de hayat belirtileri veren martin gould, beşinci frame'de de bu belirtileri vermeye devam etti. ama işte kendisi adına talihsizlik, karşısında çeyrek şanstan maç, yarım şanstan turnuva alabilen bir ronnie o'sullivan var. ronnie 47 sayılık farkı erittiği frame sonucu durumu 5-0'a getirdi.

    hayat belirtilerinden sonra sonunda martin gould'dan ilk refleksi aldık. 5-1'e geldi maç. bravo martin. buradan sonra maçı kazanması çok ama çok zor ama biz snooker severlere daha uzun bur maç izletebilir umarım.

    art arda uzun frame'ler ve martin gould maçı 5-2'ye getiriyor. bravo martin!

    martin gould hasta yatağından kalktı, çatır çatır oynuyor. durumu 5-3'e getirdi.

    ve roket hedefi vurdu, maç 6-3 ronnie o'sullivan'ın. bravo roket!
App Store'dan indirin Google Play'den alın