• 54
    ağırlıklı olarak sözlük yazarlarından oluşan kadromuzla, pro clubs modunda kaldığımız yerden devam ediyoruz. geçen sene o tadı aldıktan sonra bu sene fazla dayanamadık ve neredeyse takımın tamamı sene başında oyunu aldı. sıkı bir fut oyuncusu olarak, bu sene fazla zamanım olmaması nedeniyle fut ve pro arasında tercih yapmak zorunda kaldım ve pro'yu tercih ettim ve fut belasına hiç girmedim. düşünün yani öyle bir mod bu. (bkz: yani bu bambaşka bir seviye)

    takımımızın adı galatasaray pro. tabii oyunu sene başında almanın bir dezavantajı var; genelde e-sporcu tayfa ve fifa bağımlıları alıyor. bu sebeple daha üst liglerde bile zorlaşabiliyor işiniz. ancak biz önemli bir işe imza atarak henüz sene başında, yaklaşık 1 ay önce div 1'de şampiyon olduk. fazla yüksek olmayan oyuncu güçleriyle bunu başarmak geçen seneden gelen tecrübenin yansıması diyebiliriz sanırım. şimdi bunu sürekli hale getirmek için mücadele veriyoruz.

    kadromuz:
    once galatasaray(ıo)
    galatasaraymuhendisi(fernando) gerçekten fernando bu arada.
    jadoregalatasaray(alaba) takımın abisi.
    leoni(ali) kurucu.
    diroix(babayaro) sessizliğini bozdu.
    dag basini neyleyim(memo) manyak bu.
    your nightmare is back again en güzel paslar ona gidiyor.
    yasasingalatasaray onun işi saha dışında.
    lampard8 nam-ı diğer evliya çelebi.
    galatasaray tutkunu bekliyoruz.

    onun dışında 2 arkadaşımız daha var ancak yazar değiller. onlar da bu takımın önemli parçaları.

    takip etmek isteyenler için gs pro adında twitch kanalımız da var. twitch.tv/gspro adresinden bizi izleyebilirsiniz. mümkün olduğunca yayın açmaya çalışıyorum. özellikle 21.00 ile 02.00 arası her an online olabiliyoruz. şimdiden izleyecekler için iyi seyirler.

    edit: soothsayer nickli yazar çıkarıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın