resim
Filipe Luís Kasmirski
Görev:Teknik Direktör
Takım:Flamengo
Yaş:39
Uyruk:Brezilya
  • 59
    hala dünyadaki en iyi 5 sol bekten biri. alaba, sandro, alba ve marcelo ile birlikte kendisi gelir. geleceğine pek inanmıyorum. ha gelirse ne olur? en az 2-3 yıl daha çok üst düzey katkı verir, tıpkı mariano gibi. bu tarz adamlar sadece tecrübesiyle bile kendi fiziğini korumayı bilir, yaşını dert etmeyin. yıllardır çok üst düzeyde oynayan adamlar bunlar. bak mariano'ya; sene başından beri bir bek olarak kaç tane maçında 'ortalama' oynadı? bak kötü demiyorum. adam ortalama bile oynamıyor, bir standardı var ve bu standart bizim ligimiz için yüksek. filipe luis en az mariano kadar kadar oynar, en az.

    ayrıca kendisi sadece hücumu veya savunması iyi olan beklerden değil, ikisinden de fazlasıyla var. ileri gider, çalım atar, orta açar. geri gelir omuz koyar, top keser. özellikle gelirse şampiyonlar ligi için harika olur. mariano, maicon, serdar, filipe ve önlerinde de fernando sanırım son 10-15 yılın en iyi savunmasını oluşturur takımımız için.

    yani sözün özü bu adam gelirse 2.maçtan sonra kimse para falan düşünmez. ama dediğim gibi geleceğine hiç ihtimal vermiyorum bu adamın. hala mevkisinin en iyilerinden ve hala takımı için vazgeçilmez bir futbolcu. bir de kendisinin gelmesi, arda turan ile ilgili gelişmeler olması demek. kaçınılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın