resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 356
    e.s. nin kendisini aratıp tehdit etmesiyle ilgili olarak habertürke konuşmuş, daha doğrusu bu konuyla ilgili sadece habertürk kendisini aramış. konuyla ilgili tam açıklama aşağıdaki gibi. işin ilginç yanı bu kadar önemli bir olayın hiçbir yerde tam olarak verilmemesi ve üzerinde durulmaması. olay bir şekilde hasır altı ediliyor. bu kadar gelişmenin üstüne, yönetim tarafından yapılacak bir basın toplantısında isim vererek bu olaylarla ilgili bir açıklama yapılması gerekiyor bence. şu anda görünmez bir doğan yayıncılık vs galatasaray yönetimi savaşı var, ve kılıçlar çekilmiş gibi duruyor.

    --- alinti ---
    gazete habertürk/ meriç müldür

    haldun üstünel, fb tv için çekilen bir program sırasında sarı-kırmızılı kulübe ettiği sinkaflı küfürlerle büyük tepki çeken ercan saatçi’nin, bir aracı vasıtasıylakendisine haber yolladığını ve tehditkar ifadeler kullandığını
    açıkladı. dün sabah erken saatlerde bükreş’e uçmadan önce havaalanında habertürk’ün sorularını yanıtlayan üstünel, şunları söyledi:

    ‘görüntüler yayinlanir dedi’

    “ercan saatçi, söz konusu yemek sırasında masada bulunan birinin arkadaşı aracılığıyla bana haber gönderdi. bu kişi,
    karşı tarafın elinde benim ve başkan adnan polat’ın görüntülerinin olduğunu, meseleyi kapatmamamız halinde bunların
    yayınlanacağını iletti. ben de ‘o da masadaysa sen de benim dediklerimi ilet o zaman. bana haber yolluyorsa dediklerimi aynen söyle. ne bilgi, ne kaset varsa yayınlansın. benim hiç umurumda değil. benim kim olduğum da rengim de belli. ben tarafsız olması gereken büyük bir gazetenin spor müdürlüğü görevini yürütmüyorum’ dedim. aynen bunları belirttim, bu sözlerimi ercan saatçi’ye de iletmesini söyledim. burada ters gelen olay gözdağı verir gibi tehditvari konuşmalardır.”

    ‘bilinçsizce oradaymiş’

    haldun üstünel, “futbol federasyonu başkanı mahmut özgener’in de aynı ortamda bulunmasına bir yorumunuz olacak mı?” şeklindeki sorumuza ise “evet ilginç. ama bildiğim kadarıyla sayın başkanın böyle bir ortama çağrıldığından haberi yokmuş. kendisi bilinçsizce oradaymış” yanıtını verdi.

    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın