resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14055
    düşündüm taşındım kendisinin gelmesinin galatasaray'a fayda sağlamayacağına karar verdim. izninizle argümanlarımı sıralıyorum.
    + basın takımla çok uğraşıyor. takım moralini etkilemesi bir yana tudor'un karar verme mekanizmasını bile etkileyen bir neden bu (bakın başarısızlığın tek nedeni bu değil tabii). arda erdoğan'a yanlama hasebiyle her yerde kankası olan bir adam. tüm erdoğan'a yanlayanları susturabiliriz böylece.
    - arda'nın iyi performans göstereceğini ummuyorum. dolayısıyla yine üstteki nedenden ötürü basının gazıyla kendisi ve selçuk'u sürekli kadroda görebiliriz.
    - büyük kulüplerde uzun süre oynayan insanlar fiziksel olarak kötü durumda olsa da mental olarak belli bir seviyeye ulaşmış insanlar oluyor genelde. maalesef arda böyle değil.
    - eskisi kadar iyi bir galatasaray'lı olduğunu düşünmüyorum. takımın kötü oyununda, düştüğü anlarda ateşleyecek birilerini arıyorsak bu arda değil bence.
    - takımda net bir bitiricilik sorunu var. hem yeterince dış şut çekemiyoruz hem de o pozisyonlarda oynayan oyuncularımızın (n'diaye, belhanda) şutları çok zayıf. aynı sorunda muzdarip arda ile bu sorun yine çözümsüz kalacak.
    - en kötüsü arda (benim nazarımda) kankalarıyla sevmediği milli takım antrenörünü gönderebilmek için milli takımı sabote edebilmiş bir adam. galatasaray'a acımaz bile. teknik adamla sorun yaşarsa takımın başarısını umursayacağını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın