resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1076
    galatasaray gibi genelde kapalı savunmalara karşı mücadele eden bir takımda kaleye uzak oynamasına şaşırmadığım oyuncu. hatta bana kalırsa bu şekilde daha da verimli oluyor. osmanlıspor gibi en büyük silahı geçiş hücumları olan bir takımda ise yine aynı şekilde daha ofansif bir role sahip olması şaşırtıcı değildi.

    çok iyi bir pasör olmadığı malum. bununla birlikte şutları da çok etkisizdi şu ana kadar. ancak yaptığı gereksiz fauller, beraberinde gördüğü gereksiz kartlar, kendini frenleyememesi ve yine buna benzer yaptığı pek çok acemi hata bence oyunundaki en büyük defo ndiaye'nin. düzeltilmeyecek şeyler değil yine de.

    verimi artsın istiyorsak oyunun hızı artmalı. rakibi daha önde karşılamalı ve mümkün olduğunca pres yapıp; geriden oyunun kurulduğu sete set hücumlara kalmamalıyız.

    ndiaye'nin performansı ile büyük problemlerim yok şimdilik. lakin maliyetini göz önüne alınca kendisi iyi bir transfer midir? bu, satışına ve elde edilecek gelire bağlı. aynı şeyi belhanda için de düşünüyorum ama ondan kar etmek ndaiye'ye oranla daha zor olacak gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın