resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1071
    ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu olup olmadığı tartışılır ama bence daha iyisini yapacak kapasitesi var. sezonun ilk haftalarında ve osmanlıspor kariyerinde bunu gördük. osmanlı formasıyla skorer olan bir oyuncunun galatasaray gibi daha fazla pozisyon bulabileceği bir takımda gol atamamaması normal değil. bence bu tamamen teknik direktör'ün oyun yapısıyla ve kendisinin motive olamaması, mental sorunlarıyla ilgili. ligin ilk haftalarında her tarafa aç gibi saldırıyordu, yıkılmıyordu. hatta herkes gücünü ekonomik kullanmasını söylüyordu. osmanli'da da golleri vardı. demek ki bu potansiyel var kendisinde. geçmişte yaptı.
    kısacası tudor verim alamıyor. bir iniesta performansı beklemiyoruz ama yapabildiklerini yapamıyorsa tudor, tolga'dan nasıl verim aldıysa bazı futbolculardan da verim alamıyor. en başta çok defansif görevler veriyor ama ne hikmetse bir sürü gol yiyoruz yine. mariano - feghouli ikilisi ligin en iyi sag kanat ikilisi ama daha ikisini kullanamadık. sadece mariano iyi ikisi birden değil. tamam feghouli cezalıydı, sakattı diyelim bu zamana kadar. bakalım bundan sonra sorunlu ama yetenekli kuzey afrikalı futbolcudan verim alabilecek mi. mariano ve feghouli kanadı şenol güneş'in elinde olsa çok daha iyisi olurdu.

    kısacası ben bazı futbolcuların çok daha iyisini yapabilecek kapasitede olmasına rağmen bunu yapamamasını teknik direktörün oyun içindeki taktiksel anlayışına ve adam yönetimine bağlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın