• 8
    an itibariyle 4. sezonu devirdiğim pes modu. hoş şu an euro 2012 var ama olsun lig bitti. premier liginde* alınabilecek takım olarak veya bireysel ne kadar kupa ödül varsa silip süpürdük liverpool ile.* 20 yaşımda tatmadığım başarı kalmadı nirvanaya erken ulaştık sanırım. 3 kupada da*** gol ve asist krallığı sonrası ligde ve kupalarda mvp seçildim, diğer sezonun başlarında avrupada ve dünyada yılın oyuncusu ödülü de müzeme eklenir artıkın.* toplamda 182 maçta 145 gol attım ki total sıralamada da önlerindeyim rooney'lerin david villa'ların. o değil oyuna da feci kaptırdım, hatta oyundaki kendime wallpaper bile tasarladım, çok da güzel oldu. * bu 4 sezon dahilinde birkaç tesbitim oldu become a legend modu ile ilgili, nedir bunlar? :

    - hız mühim, hem de çok. hız oldu mu gerisine gerek kalmıyor, hızlıca adamları geçtikçe zaten kalenin yakınlarında etkili şutlar affedilmiyor.

    - stamina mühim, hem de çok. staminayı yükselttikçe saha içinde deli dana gibi de koşsanız 90 dakika size yetecek kadar kondisyonunuz oluyor, ayrıca oyundan ancak sakatlanmalarda veya taktiksel* sebeplerden çıkar oluyorsunuz. son sezonumda bu yüzden birçok maçı tamamlayabildim.

    - hız ve stamina mühim dedik, e bunların erkenden artması lazım. bu yüzden plyr info/settings > strengthen bölümünden speed ve stamina skilleri dışındaki skillerin katsayılarını 1'e düşürüp artan puanları speed ve stamina'ya dilediğimizce dağıtıyoruz ve cillop gibi oluyoruz.

    - abuk sabuk transferler oluyor, mesela benim kariyerimde buffon getafe'ye, gerrard real madrid'e, giggs newcastle'a, maldini sunderland'e, arda turan da nec nijmegen'e gittiler. bunun gibi çok örnek var tabi bunlar aklımda kalanlar.

    - kariyer başlarında pas isteme tuşunu deli gibi kullanın, çekinmeyin. ilerde sağlamlaştıkça zaten pasları çoğunlukla size verir oluyorlar.

    - asist yapmak gol atmaktan daha zevkli geldi bana. derine inip ortayı kesiyorsun ve senin pasının başkası tarafından kaleye gidişini uzaktan izliyorsun, hoş yani. sırf bu yüzden asist kralı oldum forvet halimle. *

    - milli maçlar nedenini anlamadığım şekilde zor geçiyor, milli takımları güçlü yapmışlar gibi, uyduruk milli takımlara zorlanmanız olası.

    - gökçek vederson'u kadroya almışlar, garip.

    bir de bazı become a legend oynayan sözlükdaşlara galatasaray'dan teklif geldiğini gördüm ama bana teklif gelmiyor bir türlü. geldiği an tüm gemileri yakarım paşa paşa ait olduğum yerde oynarım. ama galatasaray'dan teklif gelene kadar diğer liglerdeki madalya ve kupaları toplamaya devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın