resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1502
    takımda arzulu, istekli ve kazanmayı sonuna kadar isteyen 2-3 futbolcudan biridir.
    işler kötü gittiğinde herkesi eleştirmek işin kolay olanı.
    bazen gol sevincinde * değer verdiği ideolojinin sosyal medyada paylaşma zamanlaması eleştirilir bazen de basında teknik direktörün gol sonrası yapmış olduğu ritüel sevinçten rahatsız olduğu yazılır.

    ancak şu var ki bu insanlar dünyada büyük bir izleyici kitlesi olan bir sporu icra ediyor. kendilerini, fikirlerini, davranışlarını en iyi gösterebildikleri yer oyun alanı ve sosyal medya hesaplarıdır.

    isterse takımı 10-0 yenilsin yine de bu adamların skordan, futboldan vs bağımsız olarak inandığı değerleri var.

    bu değerleri yaşamaları için taraftarların üzerinde tüten dumanın dağılmasını beklemek zorunda değiller.

    bu konuda hassas olan taraftarlara tavsiyem kötü skor alınan maçtan sonra futbolcuların sosyal medya hesaplarını bir süre takip etmesinler ya da girip bakmasınlar.

    maçın oynanması ve gomis'in yapmış olduğu bu https://www.instagram.com/...en-by=bafetimbigomis paylaşımın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen alınan kötü skodan * sonra hakkında eleştiri yapacak ve soğuyacak taraftarın kendini sorgulamasını tavsiye ederim.

    kısacası bafetimbi gomis değerleri olan, futbolcudan, taraftardan öte güzel bir insandır. hayattaki değerleri ırkı, atası, milleti vs değil bir maçta alınan skor olan taraftarın anlaması zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın