• 836
    popüler dizileri hepiniz biliyorsunuzdur o yüzden ben biraz daha adı duyulmamış ama son derece güzel dizileri tavsiye etmek istiyorum.

    -peaky blinders (1920'lerin birmingham'ında geçecek olan bir ingiliz gangster dizisi. dizi birinci dünya savaşı sonrası ingilitere birmingham şehrinde geçen devlet ve ona karşıt bahis çeteleri, ve komünistlerin çatışması üzerinden şekilleniyor. prodüksiyon ve seneryo oldukça kaliteli. savaş sonrası ingiltere toplumundaki parçalanmışlığı çok iyi anlatıyor. ingiltere'nin çamurlu, puslu havasında, sürekli içen, tüküren, kavga eden erkekleri görüyoruz. başlarsanız kesinlikle bağımlılık yapar. her sene üstüne koyarak giden harika bir dizidir.)

    -la casa de papel (izleyince kesinlikle bağımlılık yapar. izlemeye başlarsanız ona göre ekranın başına oturun. ilk sezonu 13 bölümdür. alex pina tarafından ispanya'daki antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. hatta bu alanda belkide en iyisi bile denebilir.)

    -sense 8 (dünyanın farklı yerlerinde yaşayan 8 kişinin birbirinin hislerini bilgilerini fiziksel yeteneklerini (dövüş sanatları) kullanabilmesi ve daha sonra yaşanan olaylar zinciri. harika bir senaryo ve film kalitesinde çekimleri var.)

    -black mirror (birbirinden çarpıcı bölümler ve her birinde farklı oyunculara sahiptir. bazı bölümleri, sanki gelecekte kullanılacak aletler ve yaşam biçimi hakkında ipucu verir. 2 emmy ödülü vardır. dizideki hikayelerde charlie brooker imzası var.

    -stranger things (görünüş itibari ile 80'lerin bilim kurgu filmlerine benzeyen (bu bile izlemek için yeterli) ama bölümler ilerledikçe e.t gibi basit bir uzaylı macerası değil günümüz bilimsel teorilere uygun derinliği de olduğu anlaşılan dizi. güzel dizidir, meraklısı hiç sıkılmadan izleyebilir. )

    -daredevil (asıl adı "matt murdock" new york'lu bi abimizdir.2015 nisan ayında netflix tarafından ilk sezonu yayınlanmıştır. oldukça başarılı bir çizgi roman uyarlamasıdır. charlie cox müthiş oyunculuğuyla ve mimikleriyle herkesin beğenisini kazanmıştır. en azından benim için durum bu)

    -the blue planet (bbc tarafından çekilmiş ve pazarlanmış mükemmel belgesel. deniz altındaki ve üstündeki yaşamı mükemmel görüntüler eşliğinde anlatır. 1. sezon 2. bölümü izlemeyen varsa izlesin.)

    -big little lies(mini bir dizidir. muhteşem bir senaryosu var. zaten nicole kidman kitabı okur okumaz uçağa atlayıp haklarını satın almaya gitmiş.)

    -true detective (birinci sezonu efsanedir.)

    -westworld : evet biliyorum adı duyulmuş ama belki izlemeyen kalmıştır. kalmasın lütfen :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın