• 79
    2 aralık beşiktaş maçından beri tadım tuzum yok. moralim sadece buna bozuk değil tabi ama son zamanlarda tek dayanak noktam olan galatasaray'ım da tökezlemeye başlayınca hiç bir şey yapasım kalmadı. artık televizyon bir iki program ve maçlar haricinde izlemiyorum. türkiye'de ki rezil televizyonculuk anlayışı çok komiğime gidiyor çünkü. profesyonel manupilasyonculuk. bir telefonla yayını kesmecilik yapsınlar bence isimlerini çok daha iyi. gerçekten moraliniz bozuksa kafanızı güzel yapıp haberleri filan izleyin ben gülme krizlerine giriyorum bazen izlerken. neyse sosyal medya da pek kullanmıyorum sadece twıtter ve facebook. bunlarıda fazla hayatıma sokmamaya çalışıyorum takip ettiğim bir kaç hayvan sever,siyasi yazar ve futbol muhabbetleri dışında. bu kadar algı operasyonu ve uyarıcı etken karşısında kendimizi korumalıyız bence. bize dayatılan boktan hayatlarınızda yaşayın mesajını reddetmeliyiz hepimiz.

    bu boktanlık ve sunilik futbolada sıçramaya başladı.diyelim maça gidemedin ve evinde de izleyemiyorsun. cebinde paran yoksa zaten eleniyorsun direk. var ise ama bir mekanda rezervasyonun yoksa mal gibi yer bulmak zorundasın. her kelleye abi yer var mı o bu şu . gittin izliyorsun maçı herkesin birbirine sataşması sinir etmeye çalışması bir ton saçmalık. tabı bunun bide sosyal medyadan birbirlerine laf koyanları var. tuttuğu takım üstünden oturduğu mekanda ki insanlara küfür eden sosyal medyadan birbirine laf sokan insanlar komik geliyor bana. 10 sene önce belki bende yapıyordum ama sanırım benden geçti onlar. kaldı ki stadlar artık modern bir sinema salonu gibi. saha da oynanan oyunun arka planında kim bilir ne ayarlamalar ne primler dönüyor. belkide bu modern sinema salonlarına uygun olsun diye hakemin nerde ne yapacağı maçtan önce tamamiyle senaryosunda yazıyordur.

    ülkede siyaset, sosyal ilişkiler vb her şeyde olduğu gibi futbol ve sporunda bir ruhu kalmadı.bunu bu hale getiren bizleriz ve tabi ki bizi yönetenler. bir gün bu düzene karşı ses çıkaramadığımız için gelecek nesillerin yüzüne bakamaz hale geleceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın