resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2242
    böylesi bir maçta baskıyı çok iyi kaldırmış, ricardo quaresma gibi çok tecrübeli ve çok üst düzey bir kanat oyuncusuna tabiri caizse nefes aldırmamış, kendisi hakkındaki eleştirilerin bir kısmının cevabını vermiş olan manchester'daki aslan.

    kendisini kadromuza kattığımız 2 sezonda da stoper rotasyonunda saydık, adam çıktı sağ-sol dinlemeden stoperde oynadığının iki katını bek mevkiinde oynadı. geçen sezon kulübünde de stoperden ziyade ön libero olarak kullanıldı. bu adamın belki de temel sorunu birçok mevkiide istikrarsızca oynamış olması.

    artı bu sezon fiziken de ilk geldiği sezona nazaran büyük bir düşüş gözlemleniyor. belki yanında oynayandan dolayı bize çok iyi gözüküyordu ama denayer, 15/16 sezonundaki denayer değil. hala daha rotasyonda kıymetli bir futbolcu, ligimizin çoğu kulübünde banko oynayacak bir değer ama kulübümüz için as kadro/as kadroya yakın rotasyon oyuncusu değildir.

    kendisine beşiktaş maçındaki performansından dolayı içten teşekkür ediyorum. tüm takım yerlerde gezerken skora aldanmaksızın adamını hiç bırakmadı, takdire şayan bir performans sergiledi. umarım şans bulduğu dakikaları böyle değerlendirir de ben de yeni bir entry ile hakkındaki yergilerimi övgüye seve seve çevirebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın