• 730
    şu tudor'un zorluk seviyesi ortalamanın üzerindeki maçlarını, büyük maçlarını çıkartalım. 8-10 tane var zaten; hangisinde karşı kaleciyi terletmişiz?

    volkan demirel geliyor sami yen'de duş almadan gidiyor. 3 hafta önce; günlük gol ortalaması 1 olan; sol beki mustafa akbaş olan trabzonspor kalecisine; garry şalteri indirmese şut çekememiştik. fabri dün çocuğuyla oynasa daha fazla terlerdi herhalde.

    tudor'un taktiği falan yok; ama mantalitesi var. ne defansif, ne ofansif bir taktiği ve oyun şablonu yok. kontra atak futbolu ayrı; bunu benimseyip, temel alıp taktik kurmak ayrıdır. yoksa mourinho'da 4-3-3 oynuyor guardiola da(örnek). tudor'un kafasındaki şu "rakip takımın tehditlerini etkisiz hale getirmek" başka da bir şey yok. zorluk seviyesi biraz yüksek maçlarda hep bu şekilde olacak, beşiktaş maçından önce de yazmıştım. alan parselizasyonu, oyuncu yerleşimi iyi diyeni falan gördüm bu yanlış iddiaları terk edin beyler; ben biraz biliyorum bu konuları, insanları ve kendinizi kandırmaya çalışmayın böyle süslü cümlelerle..

    bahane bulmak için bakarsak tüm maçlara bahane buluruz, hatta dünyadaki tüm olaylara bulabiliriz. 7-1 almanya brezilya maçına da, 6-0'lara da. yok kar yağdı, top kaydı, hakem suçlu, muslera suçlu, sol bekimiz iyi değil.. anadolu takımları daha iyi oynuyordu beşiktaş'a karşı ki ligde son 4 maçı beraberlik değil mi bu beşiktaş'ın?

    bırak şimdi muslera'yı, nasri'yi, boruyu.. memleket elden gidiyor. acilen uzun teknik direktör igor tudor çatısı altında birleşmeliyiz.

    -kendisi özelinde değil, onun gibi mağlubiyetleri hep tek nedene bağlayan düşünce yapısınadır cevabım. yoksa kişisel bir alıp veremediğim yok. (bkz: #2293102)
App Store'dan indirin Google Play'den alın