• 11052
    muslera'ya suyun ısındı sende gönderileceksin, yok resmen maçı verdi. yok elinden kaçırması kırılma anıydı vs. sözleri görmemle bu ortamdaki kendi adıma misyonumu tamamladığımı düşünmeme sebep oldu. daha geçen senenin yaz ayında 2 penaltı çıkararak kupayı beşiktaş'dan aldığında da kırılma anıydı ne çabuk unuttuk? neyse.

    burada aslında benim için mesele muslera'da değil. bu platformda artık o kadar çok anlık, saatlik, günlük duygu patlamaları, hırslar, gerekli gereksiz adam asıp, kesmeler oldu ki artık gına geldi. burada bile çoğu olayda demişimdir, zor olan değer kazanmaktır kolay olan ise onu hemen harcamaktır. bu ortamda ne yazık ki bu durum bu platformda bahsi geçen her kişi kurum, kuruluş vs. için var. kendi değerlerini yok ederek kendini yiyip bitiren bir topluluk haline geldik. en basitinden şu an galatasaray futbol takımında oynayan herkes itin götüne sokuldu. ha doğru ya bir maicon var onu da sağ olsunlar 18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçında zaten asmışlardı. bu hafta tekrar mezardan çıkarıp kral yaptılar.

    neyse karmaşık duygular içerisindeyim. takım hakkında yazılanları şöyle bir tekrar gözden geçirince çok tuhaf oldum. uzun bir ara yazacağımı hiç sanmıyorum. hesabı kapat tekrar aktif olduğunda da fikrim değişmezse ki değişmeyecek gibi duruyor, hesabı kapatacağım. 7 senedir aktif takipçisi olduğum 3 yıla yakındır da yazarlığını yaptığım bu ortamda bulunmaktan gerçekten keyif aldım, gurur duydum. görüşmek dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın