• 1
    nijerya'da duzenlenen dunya kupasi'nda birlesik arap emirliklerini 10 kisi kalmasina ragmen 2-0 yenerek ceyrek finale cikmistir. rakip ise arjantin'i 3-2 yenen kolombiya'dir.

    --- ntvspor ---
    u-17'de türkiye çeyrek finalde
    fifa u-17 dünya kupası 2. tur eleme maçında türkiye, birleşik arap emirlikleri'ni 2-0 yenerek, çeyrek finale yükseldi.

    teknik direktör abdullah ercan yönetimindeki u17 milli takımımız, nijerya'da düzenlenen fifa u17 dünya kupası 2. tur eleme maçında, birleşik arap emirlikleri'ni 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynamasına rağmen furkan ve ufuk’un attığı gollerle 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. milli takımımızın çeyrek finaldeki rakibi, arjantin'i 2-0 geriden gelip 3-2 yenen kolombiya.

    d grubu'nu 7 puanla birinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen millilerimiz, grup maçlarında burkina faso'yu 1-0, kosta rika'yı 4-1 mağlup etmiş, yeni zelanda ile ise 1-1 berabere kalmıştı. en iyi üçüncüler arasında yer alan 4 takımdan birisi olarak 2. tur'a yükselen birleşik arap emirlikleri ise e grubu'nda oynadığı maçlarda ve amerika birleşik devletleri'ne 1-0, ispanya'ya 3-1 yenilmiş, malavi'yi ise 2-0 yenmişti.

    u17 millilerimiz, birleşik arap emirlikleri'ni elemesi halinde çeyrek finalde, arjantin'i 3-2 yenen kolombiya ile karşılaşacak. maçının galibi ile karşılaşacak. çeyrek final maçı 8 kasım pazar günü bauchi şehrindeki abubakar tafawa balewa stadı'nda oynanacak ve tsi 17.00'de başlayacak.
    --- ntvspor ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın