resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15452
    öyle çok ağlayan hatta gözleri dolan bir insan bile değilim ama bugün tarihi itibariyle* hayatımda en son ağlama sebebim olan insandı. en son gönderildiği 14 temmuz 2017 gecesi dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. ondan öncesini de gerçekten tam hatırlamıyorum ama sanırım statta, 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçında drogba'nın golü sonrasıydı.

    her neyse, istediği kadar bitti etti deyin ama benim gözümde onun futbol hayatını asıl bitiren bence galatasatay'dır. bu söylediğime inanmak zorunda değilsiniz. ancak geçen sezon bile "ölü hali" bile aslında ligi skip atan sneijder bu sezon çılgın atardı. ego patlaması yaşayan ve galatasatay tarihinin en berbat hocası hatta bir kondisyoneri yüzünden harcanmasını bünyem kaldırmıyor.

    neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. çünkü yazdıkça haterlarına daha fazla söz hakkı doğacağını hissediyorum. ben sadece inandığımı söyledim ve onun ayağına top geldiğindeki yaşadığım heyecanımı özledim, hepsi bu.

    edit: ayrıca eklemek istiyorum. başta benim düşüncelerim olmak üzere "sneijder kalsaydı" diye başlayan bütün düşünceler çok büyük bir hayal ürünüdür ve hiçbir zaman gerçeğini göremeyeceğiz. entrymde de belirttiğim gibi sadece "inancımı" söyledim. "bana göre" bir kondisyoner bitti dediği için bittiğine inanmıyorum, hepsi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın