resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15450
    bir inat uğruna yollandığı açık. koşmadığı, pres yapmadığı için yollandığına inanmıyorum. belli ki yönetimin taraftarla arasının iyi olmasını istememesinden dolayı ipi çekilmişti. zaten bu adam geldi 2013 kışında, akabinde her transfer dönemi sürekli bir yerlere transfer oluyordu. önce manchester united dendi, sonra juventus oldu, daha sonra ajax falan çıktı, en sonunda baktık transfer olmuyor, kontratı feshettik.

    tudor'un sneijder'i başka bir role uygun olmamasından dolayı istemediği konusu bence boş muhabbet. yönetim, zamanında kendine verdiği imtiyazları geri alamayacağını farkedince yollamak istedi. tudor dünden razıydı, sahada olan bir oyuncu, teknik direktörden fazla itibar görmemeli. buna ben de katılıyorum. ama bunun başta olması başlı başına bir hata iken, sen bunu geri almak için bile çok daha yanlış bir yöntem seçiyorsun.

    galatasaray'ın son winner oyuncusuydu. bu seneki transferler falan iyi de, ben bizim takımda herhangi büyük maç kazandıklarını göremedim. bunda oyuncuların hatası çok değil ama. teknik direktör kılıklı bir dengesiz var çünkü başrolde. hep beraber gömdük gitti. yerine de derbilerde saklanan bir sokak futbolcusu aldık. iç sahada oynanan herhangi bir basit mücadelede asist ve bilmem kaç top kazanımı yapar artık.

    haa sahi öyle demişken aklıma geldi, bu sneijder "anadolu takımlarına karşı 3 asist yapıyor, büyük maçlarda yok" denilen adam değil miydi ya?

    sneijder bitti konusuna gelince. sen adamı takımdan soğut, hiç anlaşamayacağı tipte bir adam getir. sonra mobbing yap. yaza da takımla çalışmalara katılmasına izin verme. sonra sneijder bu sene hazırlık kampı yemeyip, şimdiki takımında oynayamasın.

    sonra sneijder bitti mi? ulan messi de biter öyle şey yaparsan.

    neymiş, sneijder koşmuyormuş. sneijder koşacak da ne olacak ya. 10 numaralı oyuncu koşmak için kullanılır mı, manyak mısın sen?

    bu adama hagi versek, "ama pres yapmıyor" der. der mi, der aga.
App Store'dan indirin Google Play'den alın