• 5947
    aralarında bulunduğum taraftar grubu.

    ülkedeki insanların -trabzon dışında- %99'unun şehir takımlarını siklemeyerek istanbul takımlarını tuttuğunu düşünürsek ülkenin 3'de 1'ini oluşturan tamamen random bir örneklem diye de özetleyebiliriz taraftar grubumuzu.

    bugun takımı beşiktaş'a kaybetmiş taraftar ayrıca. klasik olarak kelle almaya çalışıyor her zaman olduğu gibi. çünkü ülke genelinin futboldan anladığı şey teknik direktör kovmaktan ibaret. futbol denen oyunu tamamen teknik direktörün oynattığı bir bok zannediyorlar.

    tudor'u ne destekliyorum ne desteklemiyorum. bir galatasaray taraftarı olarak teknik direktör önem sıramda o kadar yukarılarda değil çok ciddi bir adam getirmediğiniz sürece simeone gibi, mourinho gibi. ki bu taraftar ikinci haftadan simeone'ye siktir çekip akıl da verir ha eminim ona. bir an önce siktirsin gitsin diye sinir krizleri geçirir insanlar burada simeone için, mourinho için eminim. içeride dışarıda madrid'e kan kusturduğumuz sezon burda fatih terim'e edilen küfürleri kendi gözlerimle okudum. dandik bi anadolu maçında kaybedilen puan sonrası burda tarihin en iyi galatasaray'larından birini yerden yere vuruyordu insanlar. hocaya küfür kıyamet dünyanın hakareti ediliyordu.

    2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçında kaybettik, olağan bir skordu. 3 ay önce kurulmuş bir takımla iskeleti sağlamlaşmış bir takım oynadı neticede. ki ikinci yarının hemen başında nando hata yapmasaydı maçın seyri de farklı olacaktı bence. olmadı yenildik. gidin şimdi tudor'un kellesini alın, bi 10-15 gün götürür sizi bu. ondan sonra bi hoca gelir bu sefer başlarsınız ona akıl vermeye, olmadı mı? kovdurun lan onu da, sizden iyi bilen mi var amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın