resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 303
    galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biridir, kralımızdır.. bize geldiği dönem, futbolu yeni yeni izlemeye başladığım, galatasaray aşkımın ilk kıvılcımlarının çıktığı zamanlardı.. odam onun posterleriyle doluydu, arkadaşlar arasında oynanan her maçta "hakan şükür" olurdum ben, aldığım ilk formanın arkasına "hakan şükür" yazdırdım, "torinolu şaban" muhabbetine kaç arkadaşımla hatta büyüklerimle kavga ettim, laf söyletmezdim kendisine, uzun süre gol atamadığı dönemlerde ben de kahroluyordum onunla beraber, sakalım olsa o dönemde beraber uzatacaktım onunla, galatasaray'dan her gitme muhabbeti olduğunda içime bir şeyler oturuyordu..kısaca şu ana kadar kendi izlediğim, galatasaray'da oynayan hiç bir futbolcumuzu hakan kadar sevmedim ben zamanında..

    lakin futbolu bıraktıktan sonra, çok yanlış şeyler yapmaya, onu bu günlere getiren kulübüne haksızlık yapmaya başlamıştır hakan..kendisini sürekli galatasarayın ismiyle kıyaslamalar, "2. bir metin oktay'ı kaldıramayacaklardı" diye saçma sapan bir açıklama, yönetime sürekli sallamalar..hakan şunu unutmamalıdır ki, isterse messi gelsin, hiç bir isim galatasaray camiasından büyük değildir..kendisi galatasarayda toplam 13 sene oynadığı için çok iyi bilmelidir ki, bu camiada "kol kırılır yen içinde kalır".. ama maalesef medyada bir kaç kişinin gazına gelip yaptığı açıklamalar galatasaraylılıkla asla bağdaştırılamazdır.. sürekli bir vefasızlıktan bahsetme, kendisine uzatılan her mikrofana ve artık çocukların bile ezberlediği yem dediğimiz her soruya cevap verme mecburiyetini hissetmesi, adlarına düzenlenen uefa balosunu bile küçümseyici açıklamaları bardağı biraz taşırmaya başlamıştır.. ama unutmamalıdır ki eğer "hakan şükür" olduysa bu, galatasaray ve onu her zaman, iyi-kötü her gününde koşulsuz destekleyen, gerek milli takımda gerek galatasarayda ortaya çıkan her para probleminde ilk onun adı geçmesine, siyasi görüşünü açıkça belli edip bir çok kesimden tepki almasına rağmen bunları asla önemsemeyen galatasaray taraftarı sayesindedir..eğer birileri vefadan bahsedecekse bu hakan şükür değil, galatasaray kulübü olmalıdır..

    ve son olarak birilerinin kendisine, 104 yıllık geçmişte bir tane "metin" olduğunu ve bir "metin oktay" olmanın sadece oynadığın futbolla, atılan gollerle olacak bir şey olmadığını iyice anlatması gerekmektedir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın