• 257
    tudor solda denayer ile başlarsa boku yeriz. trabzon ve fener maçlarında bu tercihin ne kadar yanlış olduğunu gördük. linnes ve rodrigues 11'de başlamalı. orta saha kurgusu belli, hücum şablonu belli. orta sahada bütün yük ndiaye ve fernando'ya binmemeli. tolga kesinlikle oynamalı. tolga hala küçümseniyor, ama büyük bir işi yükleniyor. bu maçta muhakkak oynamalı, inşallah bir sakatlık-ceza durumu olmaz.

    bjk cenk ile başlar, ikinci yarı duruma göre negredo ve lens'i oyuna alırlar. negredo beni çok korkutuyor. quaresma ve babel'in, kanatlardan yapacağı akımlar durdurulur ise zaten işimiz kolay. fernando, tolga ve ndiaye; tolgay, talisca ve oğuzhan'ı kilitler zaten.

    ha bir de beşiktaş atağa çıkarken kazanılacak sahipsiz toplar ve şok presler çok önemli. çok dağınık yakalanacaklar bakın şimdiden söyleyeyim. eğer uzun toplar ile garry ve yasin&feghouli'yi koşu yoluna toplarla buluşturabilirsek çok farklı bir senaryo çıkar. bu anlattığım bizim işimize gelecek bir senaryo.

    tudor'dan dolayı ben de korkuyorum ayrıca. umarım saçma sapan bir şey yapmaz. ama artık maçın başlamasına yaklaşık bir saat kaldı. rasyonelizm bir iki saatliğine devre dışı kalacak. dolayısıyla tudor falan da umrunda değil. bu maç alınacak, gerekirse tudor'a rağmen.

    ne saçma sapan yazmışım, imla düzeltmesi geldi.

    tolga yok, boku yedik :( selçuk oynar muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın