• 229
    yine bir derbi maçı ile karşı karşıyayız. burada bize karşı olan bir sürü faktörler var.

    1-) hakem. fırat ram bir eyyamcı evladı. bizi kartlarla parçalayacağını düşünüyorum. ayrıca son fb ve trabzon maçında nasıl kırmızı yediğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz.
    2-) tudor'un derbi karnesi. konuşmaya değer bulmuyorum. felaket seviyede.
    3-) deplasman ve taraftar etkisi. taraftarı havaya ve hakemi baskı altına almamaları için atak oynayıp golü kovalamalıyız.
    4-) beşiktaş'ın büyük maçlara olan etkisi özellikle avrupa maçlarında herkesin bildiği bir gerçek. adamların kadrosu iyi ve kanatları çok etkili.

    bu yukarıda yazdıklarım gerçekler. özellikle beşiktaş'ın ve başakşehir'in avrupa maçları var iken puan farkını biraz daha açmamız lazımdı. bunu beceremedik geriye bakmanın anlamı ve manası yok. onun için bu maçtan en azından yenilmeden ayrılalım. puan almak için takım olarak savaşmalıyız kimsenin kaprisine ve mazeretine sığınacak zamanı ve yeri değil. yenilirsek son maçlar bizim için çalkantılı geçebilir. özellikle basın hazır halde tudor'a vurmayı bekliyor. hele hele tinercilerin hiç ağzını çekecek değilim şu zamandan sonra. vira bismillah vurduğunuz gol olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın