• 205
    muslera
    mariano maicon serdar linnes
    ndiaye fernando belhanda
    rodrigues gomis yasin

    şeklinde çıkmamız gereken maç. sürpriz yumurtaya gerek yok. sürprizlerin işe yaramadığını gördük. taraftar olarak da maç nasıl biterse bitsin bu oyuncu grubunda karar kılmalıyız. yasin 60-70'e kadar elinden geleni vermeli ve yerini feghouli'ye bırakmalı. kenarda feghouli önemli bir silah. kaybedersek pek bir şey kaybetmiyoruz. büyük maç kazanamama serimizi devam ettireceğiz ve tudor 2018'e büyük maç kazanamayan hoca olarak girecek. bu büyük maçlar için elbet sorun ancak ben bu maçın ardından devre arasına bir şekilde lider gireceğimizi düşünüyorum yenilsek bile. berabere bitmesi matematik olarak işimize yarar, beşiktaş'ı 2 maç gerimize atarız, 2 maç kredi kazanırız. eğer kazanırsak da bence beşiktaş'ın ligden koptuğu maç olur. futbolcular elbet öyle açıklamaz ancak bütün konsantrasyonları avrupa olur, reklam olur.

    bu maçta hücum varyasyonu görmeliyiz, bir şeyler üretebilmeliyiz. ben bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum: maçtan sonra en çok konuşulan isim yine belhanda olacak, yine yerden yere vuracağım, vuracağız diye düşünüyorum. alternatifi yok maalesef ve küçük maçlarda bile ciddi hatalar yapan belhanda büyük maçta kaybolucaktır. ayrıca her an bomba olduğu da unutulmaması gerek.

    sabır silahımız. beşiktaş bu maçı kazanmak zorunda. taraftar o gerginlikle izleyecek maçı. yeni yıla bir momentum ile girmeliyiz ve derbide alınacak galibiyetten güzel momentum olamaz. takıma ve hocaya büyük maç sebebiyle güvenmiyorum ancak galatasaray beni umarım ters yatırır. rakip sahada yapacağımız her şey artı gözümde ve oyun cidden ilerisi adına önemli.

    bakalım tudor ilk büyük maçını bir cumartesi akşamı dolmabahçe'de mi alacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın