• 29125
    "oyunun belli başlı bölümlerinde, bu senenin en iyi futbol oynayan takımları guardiola’lı city ve sarri’li napoli’nin seviyesinde oynayan takım olarak nitelendirebiliriz şenol güneş’li beşiktaş’ı. lige baktığımızda ise şampiyonlar ligi dönüşünde puan kayıpları yaşayan, ligde aynı futbolu ve tempolu oyunu oynayamayan beşiktaş, bu nedenlerle liderin altı puan gerisinde."

    "sezon başında östersunds’a elenmesinden sonra galatasaray, ligin 13. haftası itibariyle lider olacak, beşiktaş’a altı puan fark atacak desek çok az kişi inanırdı. ancak takıma katılan kaliteli oyuncuların çok istekli ve arzulu olması, lig fikstürünün de lehlerinde olması şu an galatasaray’ı lider yapıyor ve bu konumu hak ediyorlar, çünkü oynamış oldukları maçlarda o hırsı, o azmi gösterdiler."

    "maç öncesinde ligdeki konumu itibariyle galatasaray daha avantajlı gözüküyor. ama şunu da unutmamak lazım, vodafone park açıldığından beri beşiktaş avrupa’da ve ligde hiçbir takıma bu statta mağlup olmadı. sadece türkiye kupası’nda fenerbahçe’ye karşı kaybettiği bir maç var. bu önemli bir avantaj beşiktaş için. eminim ki beşiktaş’lı futbolcular da bu maçı şampiyonlar ligi maçı havasında yaşayıp oynayacaklar, sonuçta bu bir derbi ve lig lideri sahanıza geliyor."

    "son alanyaspor maçında bile galatasaray’ın, rakibine çok boş alan bırakmasına rağmen rakibinin ön taraftaki oyuncularının bireysel yetenekleri çok iyi olmadığı için gol yemeden tamamladığı bir maç oldu. galatasaray her takıma pozisyon veriyor, bunu başakşehir ve trabzonspor maçlarında da gördük. beşiktaş’ın da ön tarafının çok etkili olması neticesinde galatasaray’a karşı kesinlikle gol veya goller bulabileceğini düşünüyorum. ben bol gollü bir maç olmasını bekliyorum. zaten galatasaray’ın da ön tarafında 13 maçta 13 gol atan bir gomis var. kısır bir maç olursa büyük sürpriz olur herkese."

    "benim tahminime göre iki takım da gol atar, 2-1 ya da 3-1 beşiktaş alır diye düşünüyorum."

    nihat kahveci
App Store'dan indirin Google Play'den alın