• 29112
    ben de beşiktaş’ın favori olduğuınu düşünüyorum ama galatasaray için bir yol var. beşiktaş’ı bozabilirler, bunu yapabileceklerini daha önce gördük.

    galatasaray kaos oyunuyla, direkt kaleye koşturan oyunla bunu yapabilir; yeter ki tudor işi bozmasın. tudor, derbide başka bir oyunun peşine düşerse çok kötü bir durum olabilir.

    galatasaray’ın maça hangi kadro ile çıkacağını bilmiyoruz ve bu yarın netleşmeye başlar. muhabirlerden gelecek haberlere göre durum netleşir.

    tudor’un kupa maçı sonrası “derbiye 3 puan için gidiyoruz, baskı beşiktaş’ın üzerinde olacak” sözlerini de değerlendiren demirkol, "ben de aynı kanaatteyim. başakşehir maçında da böyle düşünmeliydi, belki böyle düşündü ama uygulayamadı. beşiktaş’ı büyük bir kederin içine atabilirsin. (gbkz: son 10 gündür beşiktaşlıların genel ruh hali, şampiyonlar ligi’nde tarihi başarıya rağmen krize çok yakın. galatasaray’ın galiyeti beşiktaş futbol takımını yerle yeksan edebilir). ben bunu anlayamıyorum ama durum böyle.

    tudor’un net bir darbeyle işi bitirme şansı var ve oyunu buna göre kurmalı ama tam tersi de olursa beşiktaş’ı bundan sonra tutamazsın.

    beşiktaş’ın şampiyonlar ligi’nde yaşadığı mutlulukları tekrarlayacağına dair tek umudumuz, iyi kuralar. ama ligde zaten olağan şampiyonluk adayı. eğer ligde darbeyi yerse işi çok zorlaşır. iş garip şekilde oraya gidebilir. tarihlerinin en büyük döneminde, kendilerini büyük bir kedere atmak üzereler. hiç anlayamıyorum.

    “nedir yanlış olan?” diye soruyorum. işte quaresma çok yaşlandı”... sane ne? emeklilik maaşı mı vereceksin. oynuyor mu, oynamıyor mu. “oğuzhan çok kötü”... geçen sene iyiydi, yine iyi olur. “talisca’dan bir şey olmaz”... ama, 25 milyon euro topluyordunuz alınması için. bu kafadan çıkmak lazım, beşiktaş’ın en büyük problemi bu. camianın yüzde 90’ı bu durumda; ‘çok güldük başımıza bir şey gelecek’ durumundalar.

    mehmet demirkol
App Store'dan indirin Google Play'den alın