• 90
    sayın tudor;

    topa gereğinden fazla kafa vurmuş olmalısın ki pek aklı başında gözükmüyorsun. galatasaray'ı deneme tahtasına çevirdin. ilk kupa maçında yine çaktırmadan üçlü defans denedin. eğer hedefin italya'da bir takım çalıştırmaksa git orada ikinci ligden falan başla. galatasaray'ı bu sıyrık yönetimden istifade istismar etme. gerçi italya'daki lakabın deli tudor'muş dolayısıyla sana bir takım vereceklerini de zannetmiyorum ya neyse.

    futbol hayatı topa kafa vurmakla geçmiş stoperlerden ve santraforlardan iyi teknik direktör olmaz diye bir kural vardır. ancak bizim yönetimde futbol topunu tanıyan kimse olmadığından senden keramet bekliyorlar. sen de bu fırsatı tepe tepe kullanıyorsun. ama bunun sonu acı olur bilesin.

    galatasaray tarihinin en büyük harcaması yapılarak kurulmuş takımının senin gibi bir sıyrığa teslim edilmiş olması içimi acıtıyır ama ne yaparsın ki elden bu yazının dışında bir şey gelmiyor. hamza hamzaoğlu'da geçti o koltuktan. üstelik üç kupa birden almıştı. ama bak şimdi nefesi kesildi kazandığı tek şey taraftarın laneti oldu.

    senin sonun da aynı olacak. düş galatasaray'ın yakasından. beşiktaş ve başakşehir'in harıl harıl avrupa maçları oynadığı ligde, bu transferlere rağmen tek bir ciddi maç kazanamadın. şimdi de çıkmış basına saldırıyorsun.

    hani ostersunds maçından sonra çok medeniydin de her soruya cevap vermiştin. aykut kocaman soru almadığı için basın ve sosyal medya onu yerin dibine batırmıştı. senin yaptığın ne şimdi. saldırmak yerine keşke hiç soru almasaydın. bu çok daha iyi olurdu herhalde.

    dursun bakkalla birlikte en kısa zamanda galatasaray'ın yakasından düşmeniz dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın