• 5933
    beğenmediği futbolcuyu ıslıklaması baya baya eleştiriliyor ha. olabilecek en barışçıl protesto şeklinden bahsediyoruz. sorun ıslık değil, beğenmediği şeye tepki göstermesi yani.

    çok temel bir gerçekte anlaşmamız gerekiyor arkadaşlar. profesyonel futbolun var olmasının tek sebebi taraftarlar. bunun farkında mıyız? tek sebebi diyorum bakın. tek. ikincil olarak düşündüğünüz tüm sebepler mutlaka taraftara bağlanır. tek sebep taraftarlar.

    farkındayız değil mi? baya temel bir gerçek. yalvarıyorum hepimiz farkında olalım. bazılarımız değil gibi gelmeye başladı bana. baya endişelendim, ondan yazıyorum zaten.

    ortaöğretimi bile tamamlamamış, vasat altı zekalı insanlardan oluşan futbol camiası, profesyonel futbolun kendilerinin yüzü suyu hürmetine var olduğunu, rastgele seçilen birtakım eşhas daha pahalı arabalara binip daha pahalı nargile kafelere oturabilsin diye böyle bir spor icat edildiğini, kendilerinin de bu şanslı kişiler arasında yer aldığını sanıyor ve size de bunu öyle güzel yedirmişler ki "aman x oyuncumuza bir şey olmasın" diye pamuklara sarıyorsunuz. taraftarın, profesyonel futbolun var olmasının tek sebebi olmadığını baya kılçıksız yutmuşsunuz. buradan görünen bu. umarım yanılıyorumdur.

    herkes anlayabilsin diye tekrar tekrar yazıyorum. profesyonel futbolun var olmasının tek sebebi taraftarlar. o insanlara futbol oynasınlar veya futbol oynayanlara teknik-taktik destek versinler diye para verilmesinin tek sebebi taraftarlar.

    siz seversiniz bak, tek müşteriniz taraftar. velinimetiniz. taraftarlık olayını kafada oturtamıyorsanız bari iş kafasından bakarak anlamaya çalışın yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın