resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 881
    kendisi takımımızda olsa şu ana kadar daha derli toplu bir oyun oynamamızı sağlayabilecek oyuncudur. lakin, kalbimizde bir yara olarak kalması sonucu kendisini çok abarttığımızı düşünmekteyim. olası gelme durumunda beklentileri karşılayamama olasılığı var ki, bunun sebebi kendisinin yetersiz olması değil, bizim onu çok büyütmemizdir.

    takımımızdaki baş problemlerden biri sol tarafın etkisiz olarak kullanılmasında dolayı oyunun zaman zaman sıkışması, rakibi açmanın zorlaşmasıdır. bu noktada, tudor sırf kanatta daha fazla bir "bek" gibi sorumluluk aldığı için latovlevici'yi oynatıyor ki, kanser olduk sayesinde. asamoah bu kilidin çözülmesini sağlayabilirdi, umarım gelir, fakat kendisinden tüm takımı değiştirmesini beklemek yanlış olur.

    ayrıca, bu yılki transferlerimizin 30 yaş bandında kariyerinin verimli dönemlerinin sonunda olan oyuncular olduğunu biliyoruz. bu oyuncuları satarak para kazanmamızın zor olacağı da bir gerçek. asamoah da bu oyunculara +1 olarak eklenecektir, fakat takımızdaki sol oyuncu eksiliğinin etkisinin bu denli büyük olduğunu düşünürsek, bu durum göz ardı edilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın