• 460
    bu tarz adamlar tabiki galatasaray'ın başında fatih terim falan olsun isteyecekler. kendi jenerasyonumuzdan tayfamızdan biri olsun da rahat edelim diyecekler. eş dost ortamında yakalarlar, ağzından laf alırlar. malzeme çıkar bunlara. sonra övmesi de yermesi de kolay olur tabi o zaman. hoca oyuna defans alıyosa defans, ofans alıyosa ofans yaptırıyordur. yenikse 3 forvet alır. 3 gol atan oyuncuyu alkışlatmış aferindir. büyük takım gibi oynatıyordur. içerden haberler de kolay geliyordur, bunlara konuşacak malzeme çıkıyordur. dükkanı bunlar gibi dükkanı güzel yere açan herkesin çarkı güzel dönüyordur kısacası.

    ama öte yandan tudor'u eleştirmek bile zor. "fatih terim gelsin" ve "büyük maç kazanamıyor" diyemeseler tudor'un oynattığını eleştirebilecek kadar bile kafaları basmayacak, buna eminim. ha bu tudor inanılmaz über süper bir oyun oynattığından değil. sadece dünyaları farklı. yoksa kim bu yaştan sonra transitition oyununu öğrencek, half space nedir bilecek, conte'nin üçlüsünü izleyecek, sarri'yi takip edecek vs. vs.

    3 cümleyle milyonlar kazandıkları çarkları şıkır şıkır işlesin diye tudor gibi, mancini gibi bu işin matematiğine, felsefesine kafa yoran tüm hocaları el birliğiyle yiyecek bu tayfa.

    siz de ancak bunların gazına gelin. 2 sene sonra mancini gibi tudor hocanızın da doğum gününü kutlarsınız twitterdan resmi hesapla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın