resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 880
    bu sezon kadromuzda olsaydı 28 kasım 2017 tarihi itibarıyla puanımızın değişik olacağını düşünmüyorum.

    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'nda bir hakem kıyımı yaşandı. 2 puandan olduk.
    aynı şekilde 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı'nda hakem triosu fahiş hatalarıyla maçı trabzonspor'a kazandırdılar. 3 puandan olduk.
    18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçı'nda ise başrol tudor'un taktik hatalarının olsa da 3 puanı kaybetmemizde hakemin rolü vardı. ilk golde bir faul uydurdu. 2. golde ise topu faulle kazanmasına rağmen pozisyonu devam ettirip başakşehir'in golü bulmasını sağladı.

    medyanın galatasaray güçlü rakiplerle oynamadı pompalaması üzerine bu fahiş hatalar asla tesadüf değildir. hakemlerin talimat aldığının açık göstergesidir.

    tabi tüm sıkıntı bu maçlarda yaşanan puan kayıplarıyla sınırlı değil. ayrıca hakemlerin haksız tutumu nedeniyle zorlu mücadelelere eksik oyuncuyla çıktık. serdar aziz, ndiaye, feghouli, belhanda... bu oyuncular hep yok yere ceza aldılar.

    galatasaray hakemler adil olsa fenerbahçe ve trabzonspor maçlarını kazanır, başakşehir karşılaşmasında da en az 1 puanı alırdı.

    kwadwo asamoah önemli oyuncudur. gelse orta sahada, sol bekte ve sol içte önemli bir alternatif olurdu. yani bu mevkilerden hangisinde daha fazla ihtiyaç duyulursa oranın as oyuncusu olurdu alternatiften ziyade. ancak adaletsizliği, kirli ellerin müdahalesini engelleyecek büyülü güçleri yoktur.

    bunu becerebilecek tek güç nasıl yönetileceğini seçen halktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın