resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 904
    belhanda'ya yapılan yorumlar ile ilgili taraftarlar arasında ciddi bir zıtlık var ama genel olarak, kötü oynuyorsa bile topsuz klasik 10 numaralara göre oyunda mücadele ediyor diye savunuluyor ki bende böyle düşünüyorum.

    ancak, belhanda'yı kötüyken takım savunmasına katkı yapıyor savunan taraftarın, takımı ileriye en hızlı şekilde taşıyan adamı bende dahil olmak üzere yeterince savunuyor muyuz diye sormamız lazım.

    manchester city'nin sezonunda sterling, guardiola'nın taktiğinde nasıl oynuyorsa, rodrigues de öyle oynuyor aslında tabi ki rodrigues bitiriciliği galatasaray seviyesinde değil ama bence sterling'nin de bitiriciliği city seviyesinde değil ama sürekli oynaya oynaya gelişerek takım için vazgeçilmez bir hale geliyor.

    bu sebeple, kötü oynasa bile takım savunmasını hiçbir zaman aksatmayan, takımı her daim ileri taşımaya çalışan ve rakibini de zorlayan garry'nin bence sürekli sağ kanatta (sol kanatta bence asist etkisi kayboluyor ve sağ kanat kısmında özellikle mariano ve özellikle ceza saha golcüsü olan gomis'e gerekli pozisyonları çizgiden gelip oluşturması sebebiyle) oynaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın