2017-18 Türkiye Kupası Son 32 Turu İlk Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
5 - 1
  • 31
    çok heyecanlı olduğum maç.

    olm böyle eften püften, saçma sapan kupa maçlarında çok yükseliyorum lan ben. acayip heyecanlanıyorum altyapıdan çocuklar, kadrodaki gençler oynayacak diye. oynuyor mu desen hayır ama yine de güzel bir bekleyiş oluyor kupa maçları öncesi.

    en güzeli de belirsizlik sanırım. atalay veya recep'in oynama ihtimali bile beni mutlu ediyor. ikisi de 17 yaşında genç delikanlılar, oynat tudor hocam ne kaybedersin yani. bak şimdi yine bir gerildim, oynatır mı lan acaba :(

    carrasso'yu ilk kez izleyeceğiz, koray'ı uzun aradan sonra 90 dakika görme şansımız olacak, emrah'ın kapasitesini bir göreceğiz, ryan the gamsız pezevenk donk ne yapıyor ne ediyor onu bile öğreneceğiz belki de. taraftarla takımın yedek parçalarının arasının açılmasını önleyen, şirin mi şirin, minnoş mu minnoş, ponçik mi ponçik maçlar bunlar, değerini bilmek lazım.

    ha bir de bütün bunlara ek olarak rakip seni zorlayacak takımlar olmuyor, rahat rahat topunu oynuyorsun. bundan iyisi cidden yoktur. şampiyonlar ligindeki real madrid maçı, kupadaki sivas belediye maçının önünde diz çöker, tövbe ister.
App Store'dan indirin Google Play'den alın