• 5913
    https://eksisozluk.com/entry/72392428

    bomboş bir yazı olmuş.

    ülkemizde insanlar laf olsun diye bir şeyleri kötüleyince iyi bir şey yaptığını falan sanıyor, hatta bir şey yaptığını sanıyor. "galatasaray sözlük` başlığına bakın mesela. 2 tane yazar tu kaka platform, her gün ekşisözlük'e benziyor diye laf atıyor. e benzetme kardeşim sen de, eksiği söyle, artıyı söyle, şöyle yapalım böyle davranalım de? yok hayır böyle şeyler olmaz. sözlüğün geri kalanına sorsan bu yazar sözlüğü mahvediyor, trollüyor denilecek yazarlar çıkıp sözlük bok olmuş diyor. cahiliyet bulaşmış güzelim medeniyetimiz erezyonu güpegündüz ortada. çamur atalım, bok atalım, burası olmamış, orası fazla kaçmış her şeye bir düşüncemiz var ama düzeltmeye yok.

    yukarıdaki yazı da bundan farklı değil. tam bülent timurlenk tarzı. yanlış bilgiler, kulaktan dolma düşünceler ve çok ağır bir algıda seçicilik ile oluşturulan, yolda yanınızdan geçen 1 kova parfüm sıkmış apaçiler gibi her cümlesine zorla yüklenmeye çalışılmış duygu ve romantiklik. ha bu arada by sosyal medyayı kötüleyen yazı da türkiyenin en büyük sosyal medya sitelerinden birinde. tuhaftır ki aynı ortam linçleriyle ve trolleriyle ünlü kimilerine göre bir lağım.

    ben de galatasaray taraftarıyla ilgili kötüleme yazayım bari aynı kafayla. "bir kısmı gün geçtikçe romantik beşiktaş taraftarına dönen grup. yakında "tudorla, lato'yle şerefli 4.lüklere razıyız, başarılar gelir geçer reyisim" diyen bir alt-grup ortaya çıkmasından korkuyorum."
App Store'dan indirin Google Play'den alın