• 5908
    bana iyi ki alanyaspor maçına gitmemişim dedirten taraftardır. sayenizde latovlevici bir sonraki maçta r.carlos gibi oynayacak. bu tepki onu hayata yeniden döndürecek. siz de şakşaklara devam edeceksiniz. linnesi de sağ beke koyalım o da cafu gibi oynasın.

    lider takımın hocasının istifasını isteyen taraftar grubu. niye çünkü büyük maç kazanamıyor diye. tamam abi büyük maçları alalım alanya, malatya, osmanlı, konya bunlara yenilelim içiniz rahat etsin.

    hoca gidince her şeyin düzeleceğini zannediyorsunuz. evet tuncel, ancelotti, blanc filan gelecek. bütün derbileri kazanacak biz de 30 puan farkla şampiyon olacağız.

    7 senedir sözlükteyim daha 1 kere bile 11 çıkan kadroyu itiraz etmeyen adam görmedim. evet kardeşim senin sevmediğin en az iki üç oyuncu bu kadroda ilk 11 de olacak. ve evet sen de her maç sonu suçlayacak birini bulacaksın.

    lato'yu ıslıkladın maç içi adamın performansı düştü. çıkarken sakat numarası yaptı. o maç kaza bela 1-1 olsaydı veya 2-1 yenilseydik suçlusu sendin. çünkü o ıslıkladığın adam hariç diğer sahadaki herkesi etkiliyor. sonra burada tudor'a latoya selçuk'a yasin'e bilmem kime nefret kusacaktın. sen bunu bilemeyecek göremeyecek kadar körsün işte. takım galip öndesin oyuncu yuhluyosun. lidersin maçı kazanman lazım maç öncesi hocanı yuhluyorsun.

    kaza bela beşiktaş'ı yeneriz burada tudor'un heykeli dikilir. sonra artık destek zamanı beyler. bu adamı desteklemeliyiz beyler. gırla gider. he yeniliriz. kesin gitmeli büyük maç alamıyo yeaa vs. zırvaları daha çok artar. rüzgar nereden eserse taraftar oraya gidiyor nasıl olsa.

    taraftar istikrar ister ama hocaya 10 hafta sabredemez. tudor gider x gelir ona da 10 hafta sabredersin. sonra ağlarsın niye şampiyon olamıyoruz diye.

    beşiktaş bile bilic'e 2 yıl sabretti. aziz yıldırım bile bi hocaya en az 1 yıl sabredileceğini sezon ortası hoca kovulmayacağını ögğrendi. adam ismail kartal'ı bile kovmadı siz düşünün. ama bize kalsa tudor gitsin yasin gitsin, ahmet gitsin mehmet gitsin. herkes gittin nasıl olsa siz taraftarsınız siz kalacaksınız. beğenmediğinizi tüh kaka deyip yollatacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın