• 5907
    çok büyük bir camianın içinde iyisi-kötüsü, hırlısı-hırsızı, zengini-fakiri, her türlü insanı barındıran, ama içinde bulunmaktan çok büyük mutluluk duyduğum taraftar grubu.

    yukarıda dediğim gibi içinde her zaman kötü niyetli, arsız, camianın başarısından çok, kendi söylediği çıktı diye mutlu olan insanlar her zaman vardı. ama bunların varlığı ekşideki yazıda belirtildiği gibi sosyal medya ile çok daha su yüzüne çıktı.

    beşiktaş'a yenilelim de tudor gitsin terim gelsin yazan gördü bu gözler. yensek 9 puan fark olacak, belki de beşiktaş'ı yarış dışarı bırakıcaz, ama sırf tudor'u sevmiyor diye beşiktaş'a yenilelim diyor adam. aynı adam sonra da çıkıp "önce galatasaray" falan diyor.

    son 3 maçta 4 gol atarak 13 maçta 13 gole ulaşan gomis'e düşüş var diyip, onun üzerinden bir de son sekiz sezonun en iyi başlangıcını yapmış tudor'a çakan insan var.

    mesela 97/98 sezonu. 9.haftada gençlerbirliği yenilgisi sonrası, liderin 9 puan gerisine düşülmüş, sadece 3 galibiyet alınmış, fb ve bjk'ye yenilmiş galatasaray, hocasıyla devam etme kararı almıştı. sonrasında bu kararın bizi nereye getirdiği malum. bugün olsa sosyal medyayı düşünebiliyor musunuz?

    ama yapacak bir şey yok artık. bu sosyal medyadaki profil değişmeyecek.

    değişmesi gereken galatasaray yönetimi. galatasaray'ı bu cahil, ergen oluşumun her eleştirisine göre yönetmeyecek, omurgalı, güçlü, kararlarının arkasında durmayı bilen yöneticiler gelmesi lazım.. tabii ki taraftarın görüşlerini dikkate alacak, ama galatasaray'ı galatasaray gibi yönetecek birileri lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın