• 5903
    takımı dortmund gibi yapılanmadan, real madrid taraftarı gibi eleştiren taraftardır. sanki borçlar dağ gibi yığılmamış, ülkenin futbol federasyonu emin ellerde, takımın yönetim kuruluna ve potansiyel yönetimlere güvenimiz tam da oturup muslera, mariano v.s. eleştiriyoruz.

    eğitim sistemin kötü, yetenekli futbolcu çıkartsan bile bir yerde patlıyor. yabancı sınırı isteyen yerli futbolculara bakın.
    futbolcu yetiştirmesi gereken adamlar işin ehli değil, hatır gönül ile oralara gelen adamlar. ismail kartal bir dönem fenerbahçe altyapı koordinatörü idi yanlış bilmiyorsam. ismail kartal kaç genç yetiştirdi, ne gibi bir eğitimi vardı?
    dernek olmak gibi bir boktanlık var. yönetim geliyor, sana borcu da takıyor, adını da lekeliyor isterse, sonra gidiyor. aziz yıldırım öyle veya böyle ülkenin büyük takımlarından birine şikeci etiketini çıkmayacak şekilde takmadı mı? yarın bir gün delinin teki robinho'yu galatasaray'a ismi var diye 5 milyon maaşla getirse, ben o adamdan hesap sorabilecek miyim? ibra da ediliyor bunlar.

    ülkede, ülke futbolunda, galatasaray'da çok büyük sıkıntılar var. adım adım bunları çözmeden, muslera'nın yan toplarına takmak da biraz real madrid/barcelona/psg taraftarı işi oluyor bence. ben de isterdim tutmadı diyebileceğim di maria'nın yerine gidip mbappe, neymar tarzı adamlar getirebilmek, ama yok. bugün mariano gitse, belki adam alamayıp tarık çamdal'a da yeterli şans verilmedi yahu diyecek bir yönetimimiz var.

    benim yaptığım da büyük dangalaklık tabi, adam ortada olan bir şeyi söylüyor. ama ülke ve ülke futbolunda öyle büyük/temel sorun var ki ben adama senin yaptığının da yeri değil diyebiliyorum. ama adam haklı? sahiden dediği doğru, yan topa çıkmıyor muslera? eh, ama çok daha büyük meseleler de var ve bu adam gitse daha iyisi/benzeri gelmeyecek? yetişmeyecek de? işin garibi adamı da beni de destekleyenler oluyor çünkü herkes haklı. eleştiren herkese hak verilmesi de yöneticilerin/söz sahiplerinin haksız olduğunu gösterir ama onların tuzu kuru. ya ibra edilirler, ya siyasete dayanırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın