• 5899
    çok konuda eleştirebilir. latovlevici'nin ıslıklanması mesela.. tam bir skandal. ama bilmem kaç yılda bilmem kaç teknik direktörün değişmesinde son suçludur. bu konuda en büyük sorumlu, yönetimlerdir. sen yönetim olarak, taraftarın her dediğini yapacaksan niye yönetimdesin ki o zaman abicim. seni farklı kılan şey ne?*

    senin, taraftardan farklı olarak duygularını bir kenara bırakıp akıl koyman ve galatasaray için en doğru kararları vermen gerekiyor. taraftar gibi histeriye kapılıp riekerink'i kovmayacaksın. "ya tamam, bu adam bizim seviyemizde değil ama şu an en doğrusu sezonu riki'yle tamamlamak, sonra yeni hoca ve yeni planlama" diyemiyorsa bir yönetim, o zaman niye varlar ki? çünkü dursun özbek'in böyle bir derdi yok. riekerink'i kovmak da sonra tudor'u getirmek de ve hatta yazın kurulan kadro da bebeğe emzik vermekten, günü kurtarmaktan, yangını ertelemekten başka bir şey değil. aman taraftar sussun da! ben de riva'daki işimi vs göreyim rahat rahat.

    taraftar takıma ve oyunculara köstek olmasın, sonuna kadar arkasındayım bunun. ama sonuçta taraftar işte; o gitsin, bu uçsun, hani bu adamın üçüncü bacağı diye söylenir yani. taraftar bu. taraftarın her dediği olacaksa bitmişiz zaten biz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın