• 5893
    medya olarak üstümüze bu kadar çok gelinirken birde bizim taraftar birbirine giriyor. yapmayın allah aşkına gelin bir olalım. içinizde muhakkak tudor seven ve sevmeyen grup var bu çok açık belli oluyor.burdan sevmeyenlere zorla sevdirecek ya da sevenlere zorla sevdirmeyecek değiliz. ama dün kazandığımız ve lider olduğumuz halde konuşulan konulara bakın peki bunun sebebi ne? tudor'un basın açıklamaları. dün ben galatasaray'ın galibiyetinin konuşulduğunu filan görmedim önüne gelen yorumcu(basın) tudor'a sallıyor. peki kimler tudor'a sallıyor. levent tüzemen, erhan telli,mehmet ayan,serkan korkmaz benim bildiğim bu insanlar galatasaraylı. galatasaraylı olup galatasaray'ı yada hocasını eleştiremiyecekler mi bu adamlar? elbette eleştirecekler. amaaa araya kişisel meseleni sokmayacaksın. tudor dün ve önceki toplantılarda her zaman basın ile iyi geçinememiştir. bu sebepte onlara tudor'a yüklenme sansı tanıyor. östersunds sonrası toplantı akıllarda hala.hiçbir hocaya tudor'a yapılan muamele yapılmadı hatta bazıları basından kaçtı.* dün bu iş iyice tuzu biberi oldu.peki tudor'u bu geçinememe noktasına getiren neydi? basın.

    adam yabancı ama elbette basını, türkiye'yi takip ediyor. kendisi gibi bir başka büyüğün hocası elendikten sonra adama söz bile edilmedi. peki bu adalet mi? hayır adalet değil.derbileri kazanamıyoruz hatta gol bile atamıyoruz doğru ama diğer liderlik kovalayan takımlar kazanıyor mu peki? ee neden sürekli basında galatasaray konuşuluyor. fenerbahçe sadece beşiktaş'ı yendi. beşiktaş galip gelemedi hiç. fenerbahçe ilk haftalar da rezil giderken bile konuşulmadı be.beşiktaş, bizim yenip ama onların taraftarlarının küçük takım,kolay takım dediğimi çoğu takıma puan kaybetti. mazaret olarak cl oynuyor filan demeyin. eğer cl oynuyorsan katlanacaksın cl'nin mazareti olmaz. bizde çok çektik fatih terim zamanı her cuma maçı kabus oluyordu bizim için. peki bu başarısızlıklar bizim galatasaray kadar konuşuldu mu? hayır.

    abilerim,kardeşlerim biz lideriz.biliyorum yazının başında da söyledim tudor'u seven var sevmeyen var. ama lütfen bizde arkasında durmayarak basına iyice yem vermeyelim. tudor çok güzel onların anlayacağı dilden konuşuyor. bir renktaş yazmış takımın hocası, taraftarı ve basını karşısına almayacak demiş kesinlikle haklı ama tudor'a basın tarafından yapılanlar başka hiçbir hocaya yapılmamıştır. takım daha yeni kurulmuş bir ekip muslera dışında geçen seneden 11 de düzenli oynayan oyuncu yok belki tolga'yı ekleyebiliriz.serdar filan geçen sene 11 de bile değildi.

    çok uzattım biliyorum ama şunu da eklemek istiyorum. şu ara sözlükte çok popüler kaybedince tudor'a sallamaya gelen taraftar var. yapmayın be. tudor'un başarısız olduğu konular kesinlikle var ama başarılı olduğu kısım göz ardı edilecek kadar değildir.geçen sene ne hallerdeydik unutmayın. okuduğunuz için çok teşekkür ederim katılan ve katılmayan muhakkak olacaktır.
    aslolan galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın