• 164
    https://twitter.com/...s/934558289827901440

    " çok da umurumdaydı, galatasaray benden iyisini bulamaz, beni de bir daha bulamaz zaten:) "

    sozlerinin sahibi zat. kendisine yonelik negatif ya da pozitif herhangi bir dusuncem yoktu hatta baska bir konuyla alakali sunlari yazmisim kendisiyle alakali (bkz: #2139654). ama kulupten ayrilip son zamanlarda twitter'da takindigi tavirlari ve su tweeti gorunce iyi ki galatasaray'dan ayrilmis ya da kovulmus dedirtti.

    ben boyle bos ego gormedim. sen kimsin galatasaray benden daha iyisini bulamaz diyorsun ya ? galatasaray sana muhtac mi ? sokakta 100 kisiye sorsan seni tanimaz bir tanesi de sarkici miydi o der. biraz retweet alinca kendisini kanaat onderi falan zannediyor heralde.

    neyse bu attigi rezalet tweet ve her gelen elestiride kendi takipcilerini azarlayip, "iq'suz" gibi ergence cevaplar vererek kendi kalitesini gostermis.

    ayrica kulupteki gorevi biter bitmez tudor yonetimden talimat aliyor minvalinde bir yazi yazip tudor'un kotu bir fotografini koymus yaziya. e be kardesim 2 ay once beraber calisiyordunuz yeni mi aklina geldi bunlar ? ama iyi retweet almistir twitter'da tebrik ederim.

    sozun ozu, galatasaray isminin agirligini kaldiramayacak dursun ozbek gibi bir baskan ve yonetim olunca, bunlarin belirledigi gorevlere de maalesef ayni vasatlikta levent nazifoglu, iskender baydar gibi sahislar getiriliyor. sukur bir kismindan kurtulduk. umarim galatasaray hak ettigi kalitede bir yonetim ve profesyonellere yakin zamanda kavusur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın