• 33
    sevgilisi reeva steenkamp'ı öldürmekten aldığı 6 yıllık hapis cezası 13 yıla çıkarılan kişi. aslında 15 yıla çıkaracaklarmış ancak ev hapsinde olduğu ve içerde yattığı süreyi göz önüne alıp 13 yıl olmasına karar vermişler.

    https://www.news24.com/...to-13-years-20171124
    http://time.com/...?xid=homepagehttp://

    şöhret, güç ve paranın insanı nasıl bozduğuna en iyi örneklerden bir tanesi kendisi. ülkemizde de bunu spor alanında futbolcular* ve hatta futbolcu eşlerinde* sıkça gördüğümüz durum. bu adam ilk ünlenmeye başladığı zamanlar gayet düzgün örnek bir sporcu olarak gösteriliyordu, ancak ne zaman nike reklamlarında oynadı, parayı buldu, şöhret ve güç sahibi oldu, o zaman bozuldu. sonucunda tartıştığı sevgilisini öldürmekte sakınca görmeyen birisine dönüştü. mahkemede az ceza almak için yaptığı ajitasyon dolu mide bulandırıcı işlere(u: sevgilisini çok sevdiğini söyleyip ağlaması, protezlerini çıkartıp dizleri üzerinde yürümesi vs.)* girmek dahi istemiyorum. sonuçta sevilen biriyken herkesin tiksindiği bir nefret objesine dönüştü; para, şöhret ve gücün bozduğu önceki herkes gibi. gerçi yine de bir oj mayo değil.

    abraham lincoln'den gelsin o zaman: ''neredeyse bütün erkekler güçlüklere dayanabilir ama bir adamın karakterini test etmek istiyorsan, ona güç ver.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın