2017-18 Türkiye Kupası Son 32 Turu İlk Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
5 - 1
  • 19
    bilet logo kısıtının yine çok saçma olduğu maç. sadece bu maç değil, bir çok maçta yönetim bunu yapıyor. bu çok tehlikeli bir durum. aşağıda duyuruyu aynen yazıyorum:

    "ev sahibi takım biletlerini 24.11.2017 saat 11:00'a kadar sadece gs logolu passolig kartlar ile gs bonus kart ve gs mobile sahipleri satın alınabilir. 24.11.2017 saat 11:00 itibariyle galatasaray logolu passolig kartlar ile satın alınabilir. 27.11.2017 saat 20:30 tarihinden itibaren tüm passolig kartlar ile satın alınabilir."

    yani diyor ki 27.11.2017 saat 20:30'dan itibaren fener'lisi, beşiktaş'lısı alayı benim stadımda bu maçı izlemek için bilet alabilir. diyeceksiniz ki biz bile büyük katılım göstermiyorken gelip ne yapsınlar? dikkat edin, yönetim bunu başka maçlarda da yapabiliyor. çoğu kulüp öncelikle kendi taraftarlarına, sonra tff logolu passolig kartlara satış yapıyor. (tff logolu passolig kart sahipleri her stadda maç izleyebiliyor) başakşehir denilen ne idüğü belirsiz dünkü kulüp bile bizimle olan maçında son gün sadece tff logolulara satış yaptı. tüm kulüp taraftarlarına kapısını açmadı. oysaki şikecisini, tinercisini toplayabilirdi bize karşı. peki bizim kulüp neden kapısını herkese açıyor? burası aş evi mi? ben önemli bir maçımızda stad ful iken doğu üst 416 blokta elinde bjk logolu passolig kartını cüzdanına saklayan adam gördüm. hangi maç olduğunu hatırlamıyorum. bu adamları stada alıyorsun dursun aydın özbek yönetimi peki olay çıkarırlarsa kim ceza alıyor? beşiktaşlı'nın, fenerbahçeli'nin benim stadımda ne işi var? bu riski hangi kafayla alıyorsun? amacın ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın