resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2836
    geleneksel alex telles şenlikleri başlamış.
    niye beğenmiyormuşum, sana ne ? daha önce veriler ile açıkladım, 145 parça yemek takımı ile açıkladım, olmadı kitap yazıp açıklayacağım.
    nasıl göklere çıkarıyorsunuz bu adamı bende onu anlamıyorum mesela, anlamak zorunda da değilim sizde benim kendisini beğenmememi anlamak zorunda değilsiniz ama yok öyle "fotboldon onlomoyor" moduna girerseniniz daha kırıcı girişebilirim, öncelikle tartışma zeminini kendimizi eşsiz kar tanesi modundan çıkartıp makul seviyeye indirirsek çoğu sorun çözülür.

    oynadığı takım porto, oynadığı lig portekiz her sene ya ingiltere ya real madrid'e gidiyor ama kariyerinde gördüğü en tepe nokta ortada benim futbol anlayışıma göre real madrid,barca ve epl'in ilk 6 takımı için yetersizdir, ha inşallah gider gayet düzgün kişilikli düzgün bir sporcu kendisini geliştirmeye de devam ediyor.

    bizde ki oyuncularla karşılaştırılıp barca, real, epl seviyesine çıkarılması garip o kadar büyük beklentiler varsa bu seviyenin ve 3 aşağı beş yukarı yaşıtı oyuncuları alex sandro, kuruzawa, marcos alonso, blind, kolasinac ile karşılaştırmalı.

    inşallah porto'da 15 asist 10 gol yapar, o ortalamalara sahip adamı porto 25'den aşağı okutmaz bu da bize 3-5 milyon euro gelir demek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın