• 712
    yorumlarını beğenerek dinlediğim isim. genç, dinamik ve en önemlisi tuttuğu takımdan çok sporu seviyor. yapıcı bir galatasaraylı ve ekranlarda bizi övmesi veya eleştirmesi benim adıma değerli. kendisini ne tanırım, ne bir sohbetimiz var o sebeple yazdıklarım kendisi özelinde değil. yarın bir gün kendisi stilinde bir ahmet çıksa kendisini de beğenirim. önemli olan art niyetli olmaması. başka takımlı biri bizden bahsederken hep aklıma hinlik yaptıkları geliyor, hadi lan diyorum söylediklerine yer yer.

    ayrıca kendisi gs tv çalışanı değil. her takıma eşit olmak durumunda ki ben kendisinin olumlu anlamda her takıma eşit olmadığını görüyorum. zaman zaman taraftarlık damarı ağır basıyor ve takımı veya yönetimi yeri geliyor fazla övüyor veya yeri geliyor fazla yeriyor. normaldir bu da.

    şu ana kadar ki tek falsosu gözümde belhanda'yı kardeşi gibi savunmasıdır. yanlış yaptım diyebilmeli bu konuda. belhanda 8 milyonluk topçu değil, olamaz da. yönetim kendisi ile yolları ayırmak istediğinde bakalım ödediğimiz parayı çıkarabilecek miyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın