• 30
    2017-2018 sezonu'nda galatasaray taraftarının başaracağı şeydir.

    bunu yaparken takıma transferi de biz yaptırdık, takımı da biz ayağa kaldırdık, tökezlediğinde de biz elinden tutacağız.

    igor tudor'la veya başkasıyla fark etmez. gerekirse florya'da yatacağız, kulübün kapısında sabahlayacağız ama bu takımı bu sene şampiyon yapacağız.

    ilk onbirinin neredeyse tamamı yeni bir takımımız var ve son haftalardaki düşüşe rağmen lideriz.

    şu anda yerimizde aykut kocaman ve fenerbahçe'si olsa "kocaman gururumuzsun" diye gezerlerdi. 4 puan gerimizdeki şenol güneş, 6 puan gerimizdeki aykut kocaman igor tudor kadar eleştirilmiyor. üstelik de çok ciddi hakem kıyımlarına rağmen...

    ha ben demiyorum ki tudor muhteşem bir hoca, 4 ay önce gitmesini isteyen ilk kişiydim ama şu anda desteklemekten başka çaremiz yok. yarın giderse de gelecek olanı destekleyeceğiz.

    fakat takımın başında kaldığı sürece, kurulmasında büyük pay sahibi olduğu takımla elinden geleni yapmasını sağlamalıyız.

    bugün yerine daha iyisini getirebileceklerini bilsem hemen gitsin ama dursun özbek ve yönetiminden beklentim olmadığı için işin ucundan taraftar olarak biz tutacağız.

    4 takımın da şu an yarışta olduğu 17-18 sezonu şampiyonluğu ffp kıskacında olan 3 büyük takım(gs, fb, bjk) için can suyu olacak durumda. şampiyon olan biraz nefes alıp düzgün yatırımlar yapabilecek, diğerleri daha da zora girecek. bu sebeple sinerjimizi kaybetmeden bu yolda takımımıza destek olmalıyız. yönetimi itip, zorlayıp hakkımızı savunmasını sağlamalıyız.

    galatasaray taraftarı 2014-2015'te yarattığı sinerji ile şampiyonluğu getirdi. şimdi neden olmasın?

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın