• 5849
    ne istediğini bilmeyen, sürekli tüketen hiçbir şeye tahammülü olmayan taraftar grubu. sürekli planlama ister ama beklemek istemez. her şeyin bir an da değişeceğine ve eskisinden daha iyi olacağına inanır. fazla gaza gelir. osuruktan nem kapar vs. vs. uzar gider.

    fatih terim sezon ortası kovuldu. oradan başlayalım. o gittiğinden beri her sene sezon ortası hoca kovuluyor. her sene sezon ortası hoca kovuyoruz ve bunun kimseye bir faydası olmadı. geçen sene 4. ondan önce 6. filan olduk. 2 tane alt yapı hocasını td yaptık sonra onları da kovduk. adamlar alt yapıdaki işlerinden de oldu.

    dünyanın en iyi taktisyenleri itanya'dan çıkar. italyanlar geldi. mancini ilk geldiğinde hatırlıyorum burada fuat çapa muamelesi görüyordu. ligi bilmiyorlar diye onları da kovduk. türk hoca istedik o geldi vizyonsuz köylü diye onu da sezon başında kovduk. sonra yaşlı kurt, ligi bilen hoca gelsin dedik. ondan da bi tane geldi bunak dedik futbolu unutmuş dedik onu da tükettik. tapılası alt yapı hocası bey diye geldi beden hocası diye gitti. sonra başarıya aç hırslı, genç hoca gelsin dedik yeni simeone conte dedik onu da başarısı yok tecrübesi yok diye istemiyoruz. hemen kovulsun istiyoruz. aziz yıldırım gibi kötü bir yönetici bile sezon ortası hoca kovmamayı öğrendi. sanırım 10 yıldır kovmuyor. adam rahmetli aragones e bile tahammül etti. dirk'i geçen sene kovmadı fb bi seri yaptı bizi geçti mesela.

    ve bizim taraftarımız sözlükte dahil her sene bu olanları görüyor. hala diyor ki hoca kovulsun. tuchel'i istiyor mesela. o da genç başarıya aç. e gelsin, bir kaç hafta sonra o da gitsin isteyeceksin çünkü. okan buruk, cihat arslan gelsin isteyenler var mesela. ligi camiayı bilen adamlar. tamam onlar da gelsin. bir kaç puan kaybından sonra onlara da diyeceksin ki, bu adamların ne başarısı var. bunlar da gitsin. akhisar hocasından gs'ye antrenör mü olur?

    hamza hamzaoğlu'da ilk haftalar da kovuldu, sonrasını biliyorsunuz. rik'de geçen sezon ortası kovuldu, sonrasını biliyorsunuz.

    fatih terim gelir o da bir kulp bulursunuz. karabük başındayken büyük takımları yenen adamın kapısı galatasaray'a açıldı. o da ne yazık ki galatasaray'dayken büyük maçları alamıyor diye kovulacak. bizim çözümümüz ne? ben söyleyeyim; daha ligin başı ve hazır liderken hemen kovalım. yeni gelen hoca zaten puan farkıyla şampiyon yapacak. fatih terim 96 da geldiğinde hiçbir başarısı ve tecrübesi yoktu sonra türkiye'nin en iyi hocası oldu. bu sabrederek oldu mesela. tudor burada başarısız olabilir ama ileride iyi hoca olabilir çünkü o potansiyeli taşıyor.

    tudor'u kovalım. yeni gelene de max 10 hafta verelim sonra lig bitmeden onu da kovalım. yeni sezona yeni hocayla başlayalım kadroyu ona göre kuralım sonra lige onla başlayalım. ligin başında hazır ligin başıyken onu da kovalım.

    bu bööööyyyylllee her sene gitsin. ligi 6. 5. 4. bitirelim olsun. sonuçta bizi kaza bela şampiyon yapan hoca bulana kadar her sene bunu tekrarlayalım.

    son olarak: (önemli kısımda burası): taraftarın bu denli gaza gelip herkesi asıp kesmesini sebebi aslında görsel medya ve sosyal medya. daha geçen sene tudor gelmeden her hafta adamın karşısına çıkıp gs'ye gelecek misiniz diye soru soruyorlardı. sonra adamlar bir basın toplantısında hocaya küstahca sorular sordu. şimdi de okan buruk, tuchel, ancellotti, cihat arslan gelecek vs. bu tarz haberler var. tabi gazetenin tiraj yapması lazım. sitesine ziyaretçi gelmesi lazım twitter facebook'ta takipçilerinin artması gerekiyor. o yüzden bu haberleri yapmaları normal. ben ortalığı karıştıran taraftarı gaza getirip ortalığı velveleye veren muhabirleri de gazetecileri de çok iyi tanıyorum burada isim isim yazmaya gerek yok. hıyar uzatan herkese tuzlukla koşmayın. daha düne kadar arda galatasaray'da haberleri vardı. şimdi yeni hoca haberleri var. yarın galatasaray düzelir 2 galibiyet üst üste alır. hoca moca konusmaz kimse. yine arda gs'de haberleri görürsünüz. çünkü galatasaray'da sürekli gündem olmak zorunda. bilmediğiniz görmediğiniz yazılan her şeye inanmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın