• 71
    kaleci lefter gafıyla futboldan anlamadığını zamanında belli etmiş siyasetçi. ancak danışmanlar, metin yazarları bu iş için var.

    bahçeli denen adam bir yandan kendi takımını övmek, öte yandan galatasaray'ı kötü çıkarmak için grup toplantısında bize dil uzatabiliyor. devletin bekasını, birliğini ağzından düşürmeyen adamlar konu galatasaray olunca birden pkk'dan daha beter bölücü olabiliyor. hem de kendi takımının 1 sene evvel 11 yabancı ile sahaya çıktığını görmezden gelerek.

    sen siyasetçiysen ve senin rakibin milyonlarca taraftarı, gönüldaşı olan camiaya saldırıyorsa sen orayı kendine müttefik edinirsin. siyaset budur. yönetme sanatı budur. onu da geçiyorum. ülkede ne kadar müptezel varsa koreografi olayında galatasaray'a saldırdı. senin rakibin olan malum zihniyet koskoca camiayı karaladı ve operasyon çekmekten bahsetti. birçok taraftar hükümete kızdı siz ne yapıyorsunuz diye. şu fırsatı bile kullanmıyorsan, bakın kullanamıyorsan değil kullanmıyorsan ortada başka bir şeyler var demektir.

    konu galatasaray olunca bir yerlerden birileri devreye giriyor belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın