• 1989
    şampiyonlar ligi'nde yaptıkları şey tartışılmaz bir şekilde büyük başarıdır. ha tabi görece zayıf gruba düşmüştür, rakipler tam beşiktaş'ın istedikleri oyun tarzlarına sahiptir vs. bunlar tartışılabilir.

    örneğin porto ve monaco yerine atıyorum shaktar ve dinamo kiev gibi daha zayıf ama sert doğu avrupa takımları gelseydi bence daha çok zorlanırlardı. ama yine de büyük iş yapmışlardır. ve bunu iyi oyunla yaptılar, şans ile değil.

    gerçekten kaliteli oyunculara sahipler. bizde babel gibi bir kanat var mı? yok. rodrigues'e muhtaç kalan bir takımız maalesef. olmadığında zorlanıyoruz. quaresma'dan bahsetmiyorum bile. feghouli gerçek ritmini bulursa belki o anlamda bir katkı alırız.

    tolgay mı n'diaye mi derseniz aklıyla oynayan tolgay daha mantıklı geliyor bana. sol bek karşılaştırması zaten tartışılmaz.

    ancak en önemlisi tüm takım sistemli bir biçimde pas trafiği oluşturabiliyor. çünkü neredeyse tüm oyuncuları pas yapacak yeteneğe ve zekaya sahipler. ayakları iyi, çalım atabilen oyuncuları fazla.

    bize gelelim. sizce tolga ile, n'diaye ile, karar konusunda kötü rodrigues ile bu oyunu oynayabilir miydik şl'de? ya da ayağından top kaçıran belhanda ile?

    kadromuzu kötülemek için yazmıyorum bunları. bizim oyuncularımızın bir kısmı gerçekten üst düzey. ama ortada bir gerçek var ki o da beşiktaş'ın genel anlamda bizden daha iyi oyunculara ve oyuna sahip olduğudur. onlarda oynamayan lens'ten daha kötü bir rodrigues bizim kurtarıcımız olacak diye bekliyorsak ortada bir oyuncu kalitesi farkı olduğu aşikardır bence.

    devre arasında iyi bir kanat oyuncusu almamız şampiyonluk için o yüzden elzem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın