• 650
    yani tekrar etmiş olmaktan dolayı gerçekten büyük hicap duyuyorum fakat "kusturmalı boşnak saksosu" lafı sonrası haklı olarak linç edilmiş olan kişidir. ben de uzunca bir süreden beri internet ortamına ortalama düzeyde hakim ve üç senesini yatılı okulda geçirmiş bir türk erkeği olarak bu konuda bir şeyler anlatmak istiyorum. ilgili ifadeyi de bir kere daha zikretmeden düşüncelerimi paylaşacağım.

    öncelikle bu tanımlamayı ilk kez yıllar önce ekşi sözlük'te görmüştüm ve inanın pek de bir anlam verememiştim, zira geyik muhabbeti dışında mevzunun aslı anlatılmadan, sadece orada burada söylenen ve ilgili başlığa yönlendirilen boş bir laftan ibaretti. aynen ahmet çakar'ın da dünkü beyaz futbol yayınında dediği gibi nice belden aşağı muhabbet ortamlarının da hiçbirinde bu sözü duymadım. duyan varsa da çıksın söylesin. yani artık kim bulup yaydıysa bana göre sanal bir geyik olmanın ötesine geçmeyen bir ifade bu.

    bu lafı bulan neye istinaden kurgulamış bilmiyorum fakat boşnaklar özeli dışında balkan halkları genel olarak nispeten uzun boylu ve yapılı olurlar, ki bu konuda bilimsel yayınlar dahi mevcut. izmir'deki yatılı okulumda etnik olarak haliyle anadolu insanı olan benim gibi yörükler ve esasında boşnak göçmeni olan yine kıyı egeli gençler ağırlıktaydı. erkek yatılı okulunda ne konuşulur? ya kızlara ilişkin cinsel içerikli muhabbet, ya da pipi boyu konuşulur. onca ergen ve abazan boşnağa rağmen bu lafı hiç duymadım fakat öyle bir değil iki değil yani üç yılın sentezi sonucu şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, genelleyecek olursak boşnak kardeşlerimiz demin dem vurduğum konuda genetik açıdan gerçekten avantajlılar. yani şimdi ne kadar detaya gireyim bilmiyorum fakat tip olarak benzesek de izmir kırsalı ile manisa ve balıkesir illeri yörükleri olarak mübadele sonrası gelmiş ya da farklı dönemlerde balkanlardan buralara göçmüş ayvalıklı ve izmirli kardeşlerimizle aramızda aslında çok bariz bir fark vardı (orada burada adımız çıkmasın sonra aman ha). kimsenin bilmediği bir sır olmasa gerek fakat sadece normal bir şekilde izah etmek istedim.

    yani sanıyorum ki buradan hareketle ilgili sözdeki vurgu açıklamaya çalıştığım genetik avantajından ötürü bir boşnağın malum uzvunun, o esnada ağız yoluyla münasebette bulunmakta olan kişinin artık genzine kadar ulaşıp teması sonucu öğürmesine sebep olması.

    özetle gördüğünüz üzere boşnaklara yergi değil övgü (!) var! değindiği nokta itibariyle de bizim shabani nonda, üçüncü köprü, 30 cm, bafetimbi gomis vs. konusundan çok da farklı değil fakat biz bu aptal konuyu anlamak mecburiyetinde değiliz. en nihayetinde bir televizyon canlı yayınında asla ve asla söylenecek bir söz değil. ben sadece anlamı itibariyle izah etmek istedim ve olayı aklamak gibi bir düşüncem kesinlikle yok, tam tersine bu terbiyesiz herife yapılan linç azdır bile. keşke daha hak ettiği bir mevzudan patlak verseydi ama olsun, sonuçta bu da bir şey.

    ilgili sözün söylendiği konu da şu hani: abdülkerim durmaz tarafından rasim ozan'a ilaçlı gazoz içtiriliyor, sonrasında sızması sonucu da ahmet çakar kendisini istifra ettirmeye çalışıyor, ki olay kurgu olsa da zehirlenmiş ya da ilaç etkisindeki bir kişi için tıbben doğru bir uygulamadır. yani tercümeyi konuya monte edersek rasim ozan bu sözüyle aslında boşnaklar bir kenara, alenen şunu demiş oluyor: "ahmet çakar istifra etmemi kendisine oral seks (sakso) yaptırtarak gerçekleştirmeye çalıştı"

    https://www.youtube.com/watch?v=a3AefTrmyuU

    hemen sonrasında yaptığı o el hareketi de zaten ilgili eylemi temsil ediyor.

    bence bu -ağır- müstehcenlik boşnak mevzusundan çok daha ayıptır. hatta ve hatta barındırdığı eşcinsellik sebebiyle değerlerimize (!) de terstir. ulan hadi hiçbir şey bilmiyorsun, "sakso" kelimesini de mi önceden duymadın? ayıptır... bu yüzden de en başta bu terbiyesizlik yüzünden cezası neyse çekmelidir.

    son olarak bu konudan alınması gereken en önemli ders bana göre şudur: içinde övgü (!) bile olsa bir ulusu müstehcen bir konuya alet etmek kendileri için oldukça rencide edicidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın