resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1912
    çeşitli haber sitelerinde biletinin kesildiği dillendirilmekte.

    bana göre son derece populist bir iş olur gönderilmesi. galatasaray'ın sezon başından beri oynadığı futbolun giderek düşmesi, hücum varyasyonlarımızın az olması, taktiksel tutarsızlıklar ve oyuncu değişimindeki hatalar doğrudan teknik adamdan kaynaklanan bir problemdir.

    tabi burada yönetimin de etkisi yok değil. galatasaray'ın farkı açmasıyla federasyonun hakemler üzerinden yaptığı operasyona göz yumdular. etkili oyunumuzun işlemez ve oynanamaz olmasına neden oldular. esasında 18.11.2018 başakşehir maçı dışında 3 puan alamayacağımız bir karşılaşma da olmadı...

    dolayısıyla ayhan akman kararını son derece populist buluyorum. bu adamı gönderip yerine kimi getirdiklerinde sorun çözülecek merak ediyorum. mesela 3'lü defansı ayhan akman mı soktu tudor'un kafasına? sadece taraftarın gazını aldılar. ayhan üzerinde bir tepki vardı. harcanması da kolaydı. harcadılar ve geçtiler.

    yönetimin bu gün yapması gereken öncelikle federasyonun futbol takımına yaptığı hakem operasyonuna tepki göstermek. diğer hareketler, ayhan'ı göndermek ne bileyim hari vukas'ı daha aktif göreve getirmek falan... bunlar komik işler.

    büdüt: 20.11.2017 tarihli toplantı neticesinde görevinin başında kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın